Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan bli kvitt AntiSpy edderkopp

Postet av : Annika Hultén

Finne riktig antispionprogramvare kan være en vanskelig prosess, men det er laget spesielt vanskeligere når det er uredelig programmer på markedet. Disse programmene hevder å være for antispyware bruk når, i virkeligheten er de skadelige programmer som kapre datamaskinen. Et slikt program er AntiSpy Spider. For en avgift, lover den å kvitte datamaskinen for spyware. Etter installasjon, men plasserer den en trojansk på datamaskinen din. Fjerning er mulig, og programvaren kan fjernes trygt og helt.

Du trenger:
FixASS
. reg.
Regallow.
exe.
SmitFraudFix.
exe.

Removal Bruke FixASS. reg


en.
ned FixASS. reg og Regallow. exe (se lenke i Referanser). Lagre begge filene til skrivebordet ditt. Dobbelt sjekke for å sikre at de er lagret på riktig måte, men ikke åpen enten filen ennå.
To.
Klikk på Start> Kontrollpanel> Legg til /fjern programmer. Finn "AntiSpy Spider" oppføring i listen, og bekrefter at du ønsker å slette den. På spørsmål om du vil starte datamaskinen på nytt, klikk "Nei"Close" Control Panel "og" Legg til /fjern programmer. "
Tre.
Dobbeltklikk på" Regallow. exe "filen på skrivebordet for å åpne den. Velg" Enable Registry Tools. "Klikk" OK "når den forteller deg verktøy er aktivert. Lukk programmet.
fire.
Åpne FixASS. reg ved å dobbeltklikke på den. Klikk" Yes "når du blir spurt om du ønsker å fusjonere de opplysningene Klikk "OK. " Restart datamaskinen
5
Søk på datamaskinen etter følgende filer og slette dem hvis de finnes:. . .

C: \ WINDOWS \ hjemmeside. html
C: \ WINDOWS \ index. html
C: \ WINDOWS \ promo1. html
C: \ WINDOWS \ promo2. html
C: \ WINDOWS \ promo3. html
C: \ WINDOWS \ promo4. html
C: \ WINDOWS \ promo5. html
C: \ WINDOWS \ promo6. html
C: \ WINDOWS \ promogif1. gif
C: \ WINDOWS \ promogif2. gif
C: \ WINDOWS \ promogif3. gif
C: \ WINDOWS \ system32 \ adult. txt
C: \ WINDOWS \ system32 \ finance. txt
C: \ WINDOWS \ system32 \ lt. res
C: \ WINDOWS \ system32 \ other. txt
C: \ WINDOWS \ system32 \ pharma. txt
C: \ WINDOWS \ system32 \ sft. res
C: \ WINDOWS \ system32 \ sn. txt
C: \ WINDOWS \ system32 \ sockins32. dll
% brukerprofil% \ Desktop \ AntispySpider. lnk
% brukerprofil% \ Start-meny \ Programmer \ AntispySpider \
C: \ Program Files \ AntispySpider \

fjerning Bruke SmitfraudFix. exe


en.
ned SmitfraudFix. exe (se lenke i Referanser). Lagre filen på skrivebordet ditt. Pass på at den har lagret på riktig måte.
To.
Slå av datamaskinen. Vent minst 30 sekunder, og slå på maskinen igjen. Som det er starter opp, trykk gjentatte ganger "F8" til en meny dukker opp som viser avanserte oppstartsalternativer. Velg "Start i Safe Mode. " Trykk "Enter".
Tre.
Åpne SmitfraudFix. exe etter at maskinen er ferdig starter opp i sikkermodus. Når menyen for programmet dukker opp, velg det andre alternativet er oppført, "Clean (Safe Mode anbefales)," klikk "Enter. " La program for å ta seg av infiserte filer. Når den er ferdig, vil den starte en disk opprydding. La denne prosessen kjøres. Når en popup kommer opp som spør om du ønsker å rense registeret, type "Y. " Trykk "Enter. " Start maskinen på nytt når dette er gjort.
fire.
La SmitfraudFix. exe å sjekke for å se om Wininet. dll er infisert. Hvis programmet finner noen infeksjon, vil den spørre om du ønsker å erstatte den infiserte filen. Type "Y" og trykk "Enter. " Start datamaskinen på nytt i sikkermodus
5
Gå til din midlertidige mappe (C: \ Windows \ Temp). . , Klikk "Rediger". Klikk Velg Alle> Ja. Dette sletter alle midlertidige filer i papirkurven. Gå til C: \ Documents and Settings \ (bruker) \ Lokale innstillinger \ Temp. Klikk på Rediger> Velg alle> Ja.
Når alle filene er slettet, tømme papirkurven. Start datamaskinen på nytt i normal modus. Åpne Windows-oppdateringer programmet. Last ned alle kritiske oppdateringer du mangler. Start datamaskinen på nytt hvis du blir bedt om.

Tips og advarsler


  • Du ønsker kanskje å fjerne AntiSpy Spider med en mer grundig sletting program enn Legg til /fjern programmer, for eksempel Revo Uninstaller eller dine Uninstaller.
    
    Copyright © 2011