Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du stopper feil på en Windows 2000 nt støvel

Postet av : Valon Istrefi

Selv om Windows 2000 ble konstruert som et operativsystem for bruk på forretningsreise datamaskiner, har den funnet en audiens hos hjemmebrukere som setter pris på sin nei-frills tilnærming til skrivebordet i Windows miljøet. Dessverre er Windows 2000 mangler Systemgjenoppretting, en populær funksjon i andre Windows-versjoner for rullende en datamaskin tilbake til en tidligere konfigurasjon hvis en endring gjør maskinen ustabil. Imidlertid er Windows 2000 Emergency Repair Disk et utmerket verktøy for å forebygge og løse oppstart feil. Bruk Emergency Repair Disk å løse problemer som hindrer Windows 2000-maskin fra å starte

Du trenger:. .
Windows 2000-CD
Windows 2000 Emergency Repair Disk.

Reparere Windows 2000 Oppstart problemer


en.
Slå på datamaskinen, og gjentatte ganger trykke på "F8" tasten på tastaturet når det startes. Dette bør ta deg til de Avanserte oppstartsalternativer.
To.
Bruk piltastene på tastaturet for å velge "Siste fungerende konfigurasjon" og trykk "Enter. " Dette vil tilbakestille datamaskinen til den nyeste konfigurasjonen som var i stand til å laste Windows 2000 vellykket. Hvis dette ikke løser problemet, fortsetter.
Tre.
Sett inn Windows 2000-CDen inn i datamaskinen, og start. Datamaskinen vil starte opp fra CD. Bruk menyalternativer som vises på skjermen for å reparere Windows 2000.
Fire.
Hit "F" på tastaturet for å velge "Fast Repair" alternativet, og sett Emergency Repair Disk inn diskettstasjonen. Denne prosessen vil reparere datamaskinens oppstart og systemfiler, sammen med boot sektoren på harddisken. Merk at fordi denne prosessen kan erstatte Windows-registret, må du kanskje installere noe av programvaren som var på datamaskinen etter at utvinning er fullført. Hvis du ikke har en nødreparasjonsdiskett, se § 2.

Opprette en nødreparasjonsdiskett


en.
Klikk "Start"-knappen på Windows 2000 desktop
Merk:. Opprette en nødreparasjonsdiskett krever å ha evnen til å støvel i Windows 2000, som gjør denne prosessen vanskelig hvis du trenger disken å feilsøke en oppstart problem. Hvis du ikke har en annen arbeider Windows 2000-datamaskin tilgjengelig, prøver å starte datamaskinen i sikkermodus ved å trykke på "F8" tasten etter at du slår på maskinen, og deretter velge "Safe Mode" fra Avanserte oppstartsalternativer.
to.
Klikk på "Programmer", velg deretter "Tilbehør", "System Tools" og "Backup".
tre.
Klikk "Velkommen" fanen, deretter "Emergency Repair Disk. "
fire.
Sett inn en tom diskett i datamaskinens diskettstasjon for å fullføre prosessen.


Copyright © 2011