Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

problemer med rundll i xp

Postet av : Stefan Svensson

Dynamic Link Library (DLL-filer) er som en del av Microsofts Windows operativsystem. Regelmessige brukere av Windows OS vet aldri filene kjører takket være en automatisert prosess som kalles rundll32. exe, som automatisk henter ut alle. DLL-filene inn i delte minnet i Windows XP-operativsystemet. Som tilfellet er med alle datafiler, er rundll32. exe utsatt for en rekke problemer som kan forårsake runtime feil. Dokumentert problemer rundll32. exe prosessen spenner fra virus infeksjon med en tilsvarende fil, rundll. exe, til fil sletting og korrupsjon

Historie

Det rundll32. exe er en Windows-basert prosess som åpner. DLL-filen delte biblioteker inn i systemminnet, øke effektiviteten av datamaskinen. I tidligere iterasjoner av Windows-operativsystemet, ble rundll32. exe kalt rundll. exe. Hackere og ondsinnet virus skapere umiddelbart tok fordel av endringen og skapt bakdør infeksjoner som installerte rundll. exe på Windows XP-systemer. Den infiserte versjonen av filen ble utformet for å installere skadelig virus for å angripe systemfiler

Beliggenhet

Den riktige plasseringen for rundll32. exe er i C:. \ Windows \ System32-mappen. Hvis det er installert noe annet sted, så er det ikke et system fil, og er mer enn sannsynlig et virus. I tillegg, siden rundll. exe er ikke et Windows XP system fil, så inkluderingen av filen hvor som helst i operativsystemet er en indikasjon på et installert virus.

Kontrollpanel Feil

Et av problemene med rundll32. exe prosessen i Windows XP er en feil som genererer når en bruker forsøker å åpne Kontrollpanel-programmet. I noen tilfeller er en feilmelding mottatt om at Windows ikke finner C: \ Windows \ rundll32. exe fil. Hvis dette er tilfelle, så det kan være resultat av en manglende eller skadet rundll32. exe fil. Den raskeste fastsette for denne feilen er å sette inn Windows XP-installasjons-CDen inn i CD-ROM-stasjonen og kopiere den originale filen rundll32. exe.

Korrupsjon eller sletting

Et virus eller utrygge program kan ofte overskrive eller avinstallere rundll32. exe-filen. Hvis dette er tilfelle, vil Windows XP avta, og mange søknader vil bli ustabil eller ufunksjonelle. For å gjenopprette rundll32. exe filen tilbake til en tilgjengelig tilstand, må du kopiere den fra Windows XP installasjons CDen, eller finne en sikker kilde til filen på Internett.

Generelle problemer

Gitt at rundll32. exe programmet brukes med tusenvis av forskjellige programmer, er det ikke uvanlig å få en rekke feil fra rundll32. exe programmet. Den mest typiske feilen er et program krasjer. Hvis rundll32. exe prosessen stopper, vil brukeren få en feilmelding. Hvis en feil fortsetter etter utallige forsøk, så den beste løsningen er å kjøre en virus scan for å avgjøre om rundll32. exe programmet er infisert, eller hvis. DLL-filen som XP prøver å utvide er faktisk et virus.


Copyright © 2011