Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

sony vaio laptop skjerm problemer

Postet av : Camilla Näslund

Sony Vaio er en av de mest fremtredende merker av bærbare datamaskiner på markedet, og også en av de dyreste. Den bærbare datamaskiner, laget av Sony, er kjent for sine effektive prosessor funksjonalitet og elegant design. Mens Sony Vaio linje av bærbare PC-er ansett high-end, de er også utsatt for å vise problemer

Symptomer

Blant de problemene Sony Vaio bærbare skjermer er blackouts. Når disse blackouts oppstår, slås skjermen sort, og på å restarte laptop, lyser en kort stund blinker bare til blackout igjen. I tillegg har det vært rapportert om et problem som fører til at skjermen til å flimre midlertidig før det går ut alle sammen.

Feilsøking

Blackout viser og kontinuerlig flimring av Sony Vaio skjermer kan være forårsaket av ulike problemstillinger som foregår inne i den bærbare datamaskinen. Det er ikke nødvendigvis sant at problemet ligger i LCD-skjermen i seg selv, med visning problemer ofte oppstår som et resultat av problemer med andre deler av laptop. Du kan teste om skjermen er defekt ved å koble den bærbare til en ekstern skjerm. Hvis skjermen kommer opp som normalt, så problemet ligger innenfor laptop LCD-skjerm.

Deler

Hvis din Sony Vaio er koblet til en ekstern skjerm og plutselig blir svart, så problemet kan ha å gjøre med den bærbare PC-er sove-knappen. Knappen hvilemodus sperren ligger inne i enheten kan ha satt seg fast eller ødelagt, og dermed setter skjermen i en permanent dvalemodus før låsen er løst. Møter fresende lyder når den bærbare datamaskinen kjører indikerer en feil kretskortet, vanligvis skadet på grunn av overoppheting. Display problemer kan også oppstå når visse deler av laptop, for eksempel harddisk, har blitt erstattet.

Design

Enkelte eiere har gjort klager på Sony Vaio designfeil, spesielt nevner defekter i bærbare styrene. Blant problemene oppdaget etter å ha åpnet laptop har brent LCD sikringer, samt utslitt kretser og interne låsene. Noen av disse hendelsene kan oppstå selv i nyinnkjøpte enheter. Sony har ennå ikke svart på ulike forbrukere klager og har ennå ikke utstedt noen minner som svar på rapporterte problemer.

Reparasjon

Når reparere defekte Sony Vaio laptop-skjermen, er det viktig at eierne fortsatt klar over de ni skruene som holder dekselet laptop og styret sammen. Ikke gjør dette kan lett føre til ytterligere skade på Vaio grunn av statisk elektrisitet, og kan også føre til en kortslutning. For eiere som er erfarne på området laptop reparasjon, deler er lett tilgjengelig for salg, noe som åpner for kostnadseffektiv reparasjon.


Copyright © 2011