Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

toshiba laptop lading problemer

Postet av : Ulf Friberg

Opprettholde batteriet er viktig å holde din laptop kjører, spesielt når den skal brukes på steder hvor en elektrisk effekt ikke kan være lett tilgjengelig. Laptop eiere vil finne det vanskelig å forberede seg for virksomhet utenfor sitt hjem eller kontor dersom de opplever problemer med lading sine bærbare datamaskiner. Toshiba bærbare PC-er kjent for sine lading problemer, noe som gjør det viktig for eierne å være oppmerksom på bærbare er mulig problemer

Symptomer

Toshiba laptop lading problemene er lett oppdages på grunn av deres merkbare symptomer. Indikasjoner på lading problemer kan være laptop nedleggelse tilfeldige tider uten advarsel, eller kraften og batterilading LED flimring hver gang ledningen er wiggled eller ristet. Også, fordi batteriet tar tid å lade, når du kobler strømadapteren i, kan den bærbare datamaskinen ut til å være død på grunn av fravær av LED aktivitet.

Årsak

Grunnen bak mest Toshiba laptop lading problemer er en dårlig forbindelse mellom datamaskinens hovedkortet og DC-IN strømkontakten. De fleste Toshiba laptop eiere opplever problemer vil se at det er en sprekk funnet mellom tilkobling av strøm jack pin og hovedkortet ved å åpne opp enheten. Dette er et ganske vanlig problem med Toshiba bærbare datamaskiner, men det er tider når eierne finner strømkontakten brutt uten å forstyrre ladingen.

Repair

Den eneste måten å fikse ladingen saker som involverer sprekker mellom hovedkortet og strømmen jack pinnen av re-lodding. Delvis ødelagte tilkoblinger kan løses ved en enkel re-lodding av strøm jack pin, men hvis strømkontakten er helt ødelagt eller brent, må pin byttes.

Advarsel

Det er tider når Toshiba bærbare datamaskiner fortsatt nekter å lade selv etter utskifting av strømkontakten pin. Dette kan forklares ved tilstedeværelse av andre sprekker i hovedkortet. Den øverste delen av styret kan ha blitt re-loddet når du bytter kontakten, men det kan også være sprekker i bunnen av brettet som må re-loddet også. Toshiba laptop eiere kan teste for å se om hovedkortet får strømmen med et multimeter. Hvis det viser at det ikke er strøm i styret, tilsier dette at den nederste delen har spørsmål så vel.

Tips

Når reparere Toshiba bærbar PC, anbefales det at du fjerner hovedkortet ut av omslaget til å ha en bedre oversikt over problemet. Fra bunnen av brettet, vil du kunne se om strømkontakten er faktisk ødelagt, da den "+" pin er allerede sprukket. I dette tilfellet, må du erstatte strøm jack pin.


Copyright © 2011