Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

audio problemer med vista

Postet av : Annika Hultén

Prøver å fikse en lyd problem i Vista kan frustrere brukeren, vanligvis fordi kilden til problemet er ikke alltid klart. Heldigvis, de fleste av lydproblemer i Vista er ganske grunnleggende og krever bare noen få setting endringer og tilpasninger for å fikse. Men, noen problemer med lyd som er hardware-basert har noen løsninger. Den mer avanserte problemer krever ekstra assistanse

Identification

En bruker av Windows Vista har en lyd problem når lydfiler ikke spiller, programmer som skal produsere lyd ikke, eller enkelte funksjoner, for eksempel surround lyd, ikke jobber, rapporter Microsoft. Den visuelle indikasjon på en lyd problem oppstår når høyttaleren symbolet i høyre hjørne viser at Vista ikke gjenkjenner noen lydenhet installert.

Typer

Lyd problemer i Vista kan oppstå i lyd-maskinvare eller med lyd programvare, rapporter Microsoft. Software problemer har en tendens til å bevise mye mer løsbar enn hardware problemer. Videre, mange hardware problemer skyldes ikke-kompatibilitet med Vista OS. Bestemme type problem kan være vanskelig fordi begge typer av saker forhindre at lyd fra å komme gjennom.

Årsaker

Mens en rekke ting kan føre til problemer med lyd i Vista, en dempet eller lavt volum innstilling er en av de vanligste opprinnelsen til en lyd problem, spesielt hvis Vista gjenkjenner hvilken som helst lydenhet. Unnlatelse av å installere en enhetsdriver gir en annen fallgruve som brukere ofte støter på. Uten en driver, vil de fleste lyd-enheter ikke fungerer i Vista, rapporter Microsoft. Du må kanskje nytt lyd maskinvare hvis ingen driver eksisterer.

Forebygging /løsning

Før du kontakter teknisk støtte, sørge for at høyttalerne er koblet til riktig audio jack på datamaskinen. Sjekk at alle volum innstillingene, inkludert de som er ofte på tastaturet eller datamaskinen, er ikke på mute. Ta ut og plugg inn i hodetelefoner og høytalere, Vista og alle Windows-operativsystemer automatisk oppdage lydenheter

Hensyn

Microsoft holder en kompilert liste over de vanligste lyddriverne kjent for å ha problemer med Vista Service Packs, som f. eks. Realtek ACྜྷ versjon 6. 0. 1. 6242 og tidligere, ifølge Microsofts Vista Knowledge Database. Microsoft antyder sterkt at nybegynnere datamaskiner får hjelp fra en mer erfaren bruker eller Microsoft Support når det oppdages et problem etter en Service Pack oppdatering.


Copyright © 2011