Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva er IRP stack størrelse?

Postet av : P-O Lennartsson

IRPStackSize representerer mengden av stabelen steder avsatt for Input /Output Request Packet (IRP) stabelen i Microsoft operativsystemer. Endring av denne verdien er nyttig for noen operasjoner i systemet ditt

Betydning

Verdien av IRPStackSize din påvirker mengden av tildelte biter av minnet ditt operativsystem kan bruke til å transportere filer eller gjøre noen annen form for input og output innen systemet.

Historie

Windows 2000 Server var det første operativsystemet for å bruke denne typen parameteren. Opp til Windows XP, var dette en viktig funksjon for visse filsystemet og Media Access Control (MAC) drivere.

Angi IRPStackSize

For å sette IRPStackSize til en ny verdi, må du redigere noen verdier i Windows Registry (for mer informasjon, se "Beskrivelse av IRPStackSize Parameter" i Resources).

Sikker Verdier

En IRPStackSize verdi av hvor som helst mellom 11 og 50 er vurdert som sikre. Den normale verdien for antall brikker er 15.

Advarsel

Som med innstillingen noe register verdi, bør du alltid ta sikkerhetskopi av registeret før du utfører noen operasjon på det (for informasjon om sikkerhetskopiering og gjenoppretting av registeret, se "Slik sikkerhetskopierer og gjenoppretter du registret" i Resources).


Copyright © 2011