Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å identifisere og løse documentviewer.msi feil

Postet av : Jonathan Nyberg

DocumentViewer. msi er en installasjonsfil. Det pakker filene som er nødvendig for å installere Hewlett-Packard's Document Viewer-verktøyet. Document Viewer kommer med Photosmart /Officejet "All-In-One" skrivere og gir grunnleggende funksjonene utnyttes av skrivere. De fleste av oss ville aldri vite om dette bildet før feilmeldinger informere oss er det et problem

Du trenger:. .
Hewlett-Packard Alt-i-ett-CD
Windows Installer Cleanup Utility.


en.
Fakta
Mange Hewlett-Packard PCer kommer med programvaren forhåndsinstallert. Når installasjonen blir ødelagt, vil Windows prøve å re-installere den ødelagte filer. Siden All-in-One-programvaren var installert på forhånd, kanskje du ikke har en CD for å fikse problemet. Dette gjør at datamaskinen for å søke etter DocumentViewer. msi gjentatte
2
Funksjon
The Document Viewer kan Hewlett-Packard skrivere til:. . Visning, skann, faks , utskrift, e-post, og konvertere dokumenter til redigerbar tekst. Andre programmer, for eksempel Windows Movie Maker, se etter denne filen, og rapporterer feil hvis ikke funnet.
tre.
Identifikasjon
Det er lett å identifisere problemer med Document Viewer, som operativsystem vil fortelle deg. Hvis et program ber om denne fila ved oppstart, vil du se en feilmelding når Windows starter. Eller vil du se en feilmelding når lanseringen av All-in-One-programvaren. Noen ganger, kan installasjon være så skadet at det er ingen måte å fjerne filen under "Legg til eller fjern programmer. "
Fire.
Løsning # 1

Siden DocumentViewer. msi kommer med installasjonen disken, den enkleste fix er å installere programvaren. Start ved å gå til "Control Panel" og deretter "Legg til eller fjern programmer. " Avinstaller programvaren, sett inn disken og installere.
Fem.
Løsning # 2

Hvis du ser Document Viewer i "Legg til eller fjern programmer", men det er nedtonet, kan det ikke avinstalleres på denne måten. I stedet laster ned Microsofts Cleanup Utility. Installer verktøyet og klikk på ikonet for å starte den. Du bør se Document Viewer i listen. Velg den og klikk "Fjern" for å slette det. Også slette hele Alt-i-ett-mappen i C: \ Program Files. Det kan være en god idé å kjøre en registret renere, som CCleaner, for å bli kvitt leftover oppføringer. Til slutt, installere den originale programvaren
6
Løsning # 3
Hvis du bare ønsker å bli kvitt den feilmeldingen, følger du denne fremgangsmåten:. . Klikk på "Start"-knappen, og deretter "Run. " I boksen som åpnes skriver: "msconfig" og trykk enter. System Configuration Utility åpnes hvor du vil se en fane i nærheten høyre som heter "Startup. "Velg fanen og finn documentviewer. msi oppføringen. Klikk i avmerkingsboksen for å fjerne den og denne filen vil ikke lenger bli spurt om ved oppstart.

Tips og advarsler


  • Husk at du fjerner haken under System Configuration, forhindrer bare feil ved oppstart.
  • Eventuelle programmer som er avhengige av denne filen fungerer ikke hvis det er løst. Enten avinstallere programmer eller fikse installasjonen med metodene som vises ovenfor.
    
    Copyright © 2011