Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å kjøpe en Toshiba bærbar lcd bakgrunnsbelysning

Postet av : Annika Hultén

Hvis LCD-skjermen på din bærbare Toshiba har vært å gi deg problemer, slik som dimming, snu forskjellige farger eller foreta en summende lyd, betyr det ikke nødvendigvis bety at hele skjermen er ødelagt. Det kan bare være at bakgrunnsbelysningen som lyser opp skjermen din er ødelagt. Kjøpe en ny bakgrunnsbelysning er lett hvis du tar de riktige trinnene

Du trenger:.
Toshiba laptop manuell


en
Finn i håndboken som fulgte med. . Toshiba-bærbare. Dette vil gi deg informasjon om hvilken type bakgrunnsbelysning din Toshiba bærbare behov. Det vil også gi deg delenummer for bakgrunnslyset.
To.
Besøk Toshibas hjemmeside. Klikk på "kundeservice"-linken. Dette vil ta deg til "Customer Support" side der du kan finne en Toshiba Repair Center nær deg ved å skrive i delenummer av bakgrunnsbelysningen du trenger. Du vil kunne kjøpe et nytt baklys der, eller de kan sende det til deg. De vil også installere det, hvis du ønsker det.
Tre.
Ring lokale datamaskinen forsyne butikkene for å se om de har Toshiba bakgrunnsbelysningen du trenger. Tilgjengeligheten av bakgrunnsbelysningen vil avhenge av populariteten til Toshiba laptop du eier.
Fire.
Søk etter billigere bakgrunnsbelysningen på eBay eller online computer forsyne butikkene. Sørg for å faktor i frakt kostnader med den faktiske kostnaden av bakgrunnsbelysningen. Det ville være klokt å bare kjøpe fra et område med en returrett i tilfelle lyset fungerer ikke.

Tips og advarsler


  • Snakk med en Toshiba kunde servicerepresentant for å finne ut om garantien dekker et nytt baklys før du kjøper en.
  • Kjøp en bakgrunnsbelysning med en kontakt som allerede er knyttet til den. Dette vil gjøre det enklere å installere.
  • Ikke forsøk å erstatte en bakgrunnsbelysning med mindre du er sikker på at du vet hvordan du skal.
    
    Copyright © 2011