Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å øke hastigheten på den bærbare eller stasjonære

Postet av : Ulf Friberg

Her er noen raske løsninger for å håndtere en datamaskin som har bremset opp gjennom årene. Det er hundrevis av løsninger der ute og de fleste av dem du betalt penger, men her er noen gratis forslag som bør ikke være for vanskelig

Du trenger:.
Internett-tilgang
Grunnleggende datakunnskaper.


en.
Kontroller at du har en slags anti-virus og anti-spyware-programvare installert, aktiv, og oppdatert. Det finnes flere gratis anti-virus nedlastinger som Avast og Avira, men jeg vil anbefale AVG free. (Jeg har brukt det i over et år og ingen problemer eller klager). Du kan også bruke Norton, Trend Micro, eller McAfee. Alle disse er akseptable, bare gjøre noen undersøkelser før du laster ned ukjente anti-virus programvare.
Hvis du ønsker å laste ned AVG free, bruk denne linken. Kontroller at du bare har en anti-virus programvare som kjører på en gang! http://free. avg. com/us-en/homepage (
to.
Bruk C Cleaner. C Cleaner er en gratis nedlasting som fjerner midlertidige filer, historikk, cookies, og autofullfør fra historien. Den overraskende hvor mye plass du kan klare deg bare ved å fjerne midlertidige filer.
Her er linken for C Cleaner hvis du er interessert http://www. filehippo. com/download_ccleaner/(dette er lenke fra hovedsiden av ccleaner. com)
tre.
Defragmenter. Defragmentering kan klare opp en anstendig mengde plass på harddisken hvis du har hatt maskinen i lang tid. For å defragmentere, bare søk "Defragmenter" i søkefeltet på startmenyen. Når du finner defragmenter, kan du velge hvilke volumer å defragmentere, eller sjekke for å se om de trenger defragmentering. Harddisken er generelt C. Velg denne stasjonen.
Fire.
Få ekstra RAM. Random Access Memory (RAM) er det som holder ting på datamaskinen på kort sikt. Noen eldre datamaskiner har svært lave mengder RAM (256 Kb) og kan ikke håndtere flere oppgaver uten å fryse. RAM blir billigere og er lett eller billig å installere. Det finnes videoer på nettet for din datamaskin, men hvis du ikke føler deg komfortabel med å gjøre det selv, gå til din lokale databutikk.
Fem.
Hvis alt annet mislykkes, kan du kopiere alle dine viktige filer til en ekstern harddisk og tømme hele C-stasjonen. Dette er enkelt gjøres re-installere operativsystemet. Pass på at du undersøker dette alternativet nøye fordi når du gjør det, er det ingen vei tilbake. Dette er trolig det vanskeligste valget også, og bør ikke gjøres uten å forske på og gjør at du har den originale starte opp disken.

Tips og advarsler


  • sikker på at du undersøker alle alternativer før de bestemmer seg for å slette operativsystemet.
  • Kjøre flere anti-virus programmer kan føre dem til å angripe hverandre.
    
    Copyright © 2011