Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du feilsøker en hp laptop

Postet av : Magnus Ekblad

Feilsøking HP bærbare er ikke vanskelig. De vanligste problemene kan identifiseres raskt og enkelt. Hold deg rolig og prøve å finne årsaken til problemet på en logisk måte. Hva synes å være et stort problem, kan være noe veldig enkelt

Du trenger:.
Strømledning
Batteri.
Oppstartbar redning, gjenvinning eller backup disk.
Internett-kabelen.
Brukerveiledningen.

Feilsøking HP bærbare


en.
Finn modellnummeret og serienummeret. Denne informasjonen er på bunnen av den bærbare datamaskinen. Du trenger denne informasjonen hvis en samtale til støtte er nødvendig, eller hvis du må bestille deler.
To.
Fjern strømkabelen for å se om den bærbare datamaskinen kan slås på ved hjelp av kun batteriet. Hvis den bærbare datamaskinen ikke strøm på, kan batteriet være dødt.
Tre.
Koble strømledningen til maskinen og til et strømuttak. Vær sikker på at det er strøm til stikkontakten. Forsøk å slå på datamaskinen.
Fire.
Sjekk om datamaskinen slås på, og skrivebordet vises på skjermen. Hvis det ikke er strøm til datamaskinen, kan strømforsyningen må byttes. Hvis det er strøm, vil strømmen bli slått på, og skrivebordet skal vises på skjermen. Hvis skjermen ikke slår seg på, men det er strøm til datamaskinen, er problemet med skjermen, operativsystemet, eller harddisken.
Fem.
Sjekk for problemer med harddisken (eller fast disk). For å gjøre dette, sette inn en oppstartbar recovery disk i CD-stasjonen. Start datamaskinen på nytt. Hvis datamaskinen starter og skjermen ser ut til å fungere, så harddisken er ødelagt, eller det er et problem med operativsystemet. Installere operativsystemet fra en sikkerhetskopi. Hvis dette ikke kan gjøres, bytte ut harddisken.
6.
Finn ut om datamaskinen kan koble til Internett. Prøv å koble til Internett. Hvis dette ikke lykkes, være sikker på at det ikke er noen avbrudd med Internett-leverandøren. Sjekk deretter å se om modemet eller ruteren (hvis det i et nettverk) fungerer som den skal. Til slutt, se om datamaskinen kan koble bruker en kablet tilkobling. Hvis en kablet tilkobling fungerer, må deretter det trådløse kortet i den bærbare erstatte.
7.
Forsøk å sette en disk i stasjonen. Hvis stasjonen ikke fungerer, prøver du å installere driverne. Etter installere driverne, hvis stasjonen ikke vil fungere, erstatte den.
8.
For mer komplekse problemer, eller for problemer knyttet til et bestemt HP laptop merke og modell, ta kontakt med manuell eller HP-støtte. Manualene er tilgjengelig via HP nettsiden. I tillegg kan du chatte med live support, e-post-støtte eller sjekke oppslagstavler for tekniske problemer.

Tips og advarsler


  • Hvis enheten ikke fungerer, alltid se etter en driver oppdatering eller reinstallere driverne.
    
    Copyright © 2011