Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan finne spyware på din datamaskin

Postet av : Valon Istrefi

Virus og spyware går hånd i hånd fordi de deler mange likhetstrekk. De er installert på samme måte: gjennom infiserte e-post, nettsider og nedlastinger. De oppfører seg på en lignende måte: ved å redusere ytelsen, Internett-surfing og produktivitet. Den vanlige Forskjellen mellom spyware og virus er at spyware genererer reklame eller spor din informasjon, mens virus har en mer ødeleggende karakter. Selv om virus er mer allment kjent, kan spionprogrammer være like skadelig

Du trenger:.
Antispyware program. .

Removal


en
Finn ut om datamaskinen problemet er forårsaket av et virus ved først å kjøre en antivirus scan, hva gjenstår er sannsynligvis spyware. Oppdater virusdefinisjonene før du kjører søket. Dette kan vanligvis gjøres ved å høyreklikke på antivirus-ikonet i nederste høyre hjørne og velge "Oppdater nå. "
To.
Last ned og installer spyware fjerner på datamaskinen. Etter installasjon, bør det spørre om du vil oppdatere virusdefinisjonene. Velg "ja" og vent til overføringen er ferdig. Du vil se et nytt ikon i nederste høyre hjørne. Høyreklikk på den og velge "Skann for Spyware, Adware, Malware . . . "

tre.
Velg" Scan datamaskinen "i neste vindu. Pass på "Utfør Complete Scan" er kontrollert og drive "C:" er valgt under Scan Location. Klikk "Next" for å starte skanningen. Når du er ferdig, fant en liste vil vise all spyware på systemet ditt. Du kan fjerne merket ved siden av et element i listen.
Fire.
Klikk "Next", og la datamaskinen starte på nytt. Alle forekomster av spyware bør fjernes. Du må kanskje reparere skaden det forårsaket, imidlertid. For eksempel kan du finne Oppgavebehandling deaktivert eller din hjemmeside endret. Naviger til Innstillinger (plassert på Oppstart-menyen,) og velg fanen reparasjon. Her finner du en liste over vanlige reparasjoner. Velg den du trenger fra listen og klikk "Utfør Repair. "

Tips og advarsler


  • Noen antivirusprogrammer hevder å fjerne spyware også. Dette hjelper, men skal aldri være en erstatning for antispyware. Antispionvare er dedikert til sin oppdagelse og fjerning. Det er nødvendig å ha begge installert på PCen.
  • Du trenger ikke å bruke en formue på spyware /virus fjerning. Kjente merkevarer er lastet med ekstra funksjoner du aldri bruker. En gratis skanneren vil gjøre det bra.
  • Hold spyware fjerner oppdaterte eller det vil ikke beskytte deg mot nye spionprogrammer oppdaget hver dag.
    
    Copyright © 2011