Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan finne tapte cd nøkkel koder i vinduer

Postet av : Charlotte Wannberg

CD keys for Windows og andre programmer er kjøpsbevis som er nødvendig for å installere en rekke programmer. Hver CD nøkkel er unik og kan vanligvis brukes på kun ett system. Det er svært viktig å holde denne CD-nøkkelen trygt fordi nesten alle selskaper krever at du kjøper en ekstra kopi av programmet for å få en annen CD-nøkkel. Heldigvis er disse CD som er lagret i Windows-registeret, og det er gratis programmer for å hjelpe hente dem
en.
Bruk Magical Jelly Bean KeyFinder å finne mistet CD keys. Dette er et gratis program som vil skanne registeret og vise tastene for deg å sikkerhetskopiere. Det fungerer for alle versjoner av Windows etter Windows 95 unntatt Windows NT. En unik funksjon er muligheten til å søke en unbootable Windows-installasjon for CD keys i tilfelle av en datamaskin krasje.
To.
Ned WinKeyFinder å finne CD keys for programmene på datamaskinen. Dette programmet er et annet gratis alternativ som ikke krever installasjon. WinKeyFinder kan du også sikkerhetskopiere og gjenopprette aktivisering filer og lagre, kopiere og skrive ut CD-nøkkelen listen.
Tre.
Installer KeyFinder Thing å finne tapte CD keys for 90 populære programmer for Windows . Dens enkle design bruker en ett-klikk tilnærming for å vise CD keys. Den inneholder alternativer for å eksportere CD nøkkelen listen og søke på programmer som ikke er forhåndslagret som standard.


Copyright © 2011