Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

vista internett problemer

Postet av : Jeanette Morales

Windows Vista introduserte dusinvis av nye funksjoner i Microsoft Windows operativsystemet som er utviklet for å forbedre brukervennlighet og øke sikkerheten. Men, presenterte mange av disse funksjonene veisperringer gjennomsnittlig brukerne forsøker å koble til Internett. De vanligste av Windows Vista Internet problemer er vanligvis enkle å løse raskt og enkelt

IPv6 Problemer

Windows Vista så innføring av IPv6-støtte. Imidlertid er mange Windows-programmer ikke konstruert for å utnytte den nyere Internett-protokollen, og i noen tilfelle disse konfliktene kan føre til Internett-tilkobling problemer. Deaktivering IPv6 i Vista kan løse disse problemene.

Firmware Problemer

Mange Internett-tilkobling enheter som brukes på Windows Vista-maskiner ble laget i første omgang for Windows XP. Ofte kan Vista Internet problemer løses ved å oppdatere firmware for Internett-tilkobling enheten, enten trådløst eller kablet.

User Account Control

Windows Vista styrket sikkerheten ved å iverksette strengere kontroll brukerkonto tilgang. Noen ganger er disse kontrollene kan bli overivrig, men hindrer Internett-tilgang i noen programmer. Det er viktig å sikre at du har fått tilgang til de applikasjoner som trenger Internett-tilkoblinger til å operere.

Uforlikelig Antivirus Programvare

Noen antivirus-programvare utviklet for Windows XP er inkompatibel med Windows Vista og vil skape problemer med Internett-tilkobling. Når du kjører Windows Vista, er det best å installere den nyeste versjonen av antivirus-programvare tilgjengelig for å sikre kompatibilitet.

DNS adresse Problemer

Mange Windows Vista-brukere rapporterer problemer med DNS. Ofte kan det DNS cache blir ødelagt eller dynamisk DHCP forbindelsen mister DNS-postadressen tilknyttet ruteren. Tilbakestille ruteren og tømme DNS bufferen løser disse problemene og hvis forbundet med wire, manuelt spesifisere DNS-adresse kan hindre dette problemet oppstår igjen.


Copyright © 2011