Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne malware: avinstallere markøren mania & komet markøren adware

Postet av : Charlotte Wannberg

Følg fremgangsmåten nedenfor for å avinstallere markør Mania, utviklerne av Comet Cursor Adware. Comet Cursor er et gratis internett plug-in, som brukes til å endre utseendet på musepekeren. Den lar deg velge mellom tusenvis gratis pekere til å tilpasse musen med. Det er to varianter av dette programmet: * Fun Markører-gir animerte markøren ikoner på populære temaer som Dragonball Z, Dilbert, Pokemon, og Snoopy samt sport, dyr osv. Hvorfor bør du ninstall Cursor Mania? De spore surfing vaner, samle inn dine personlige opplysninger i markedsføringsøyemed, og programmene har en tendens til å bremse ned Internet Explorer nettleser. Les videre for å lære hvordan:
en
Klikk på:. . Start> Kontrollpanel. (Hvis du er i Windows XP i klassisk visning, vil du klikke på Start> Innstillinger> Kontrollpanel.
To.
Dobbeltklikk Legg til /fjern programmer ikon, som åpner en oversikt over installerte programmer på PCen.
tre.
Bla gjennom listen for å finne oppføringen som er merket "Comet Cursor 3. 0. " Klikk denne oppføringen, da Klikk "Legg til /fjern" for å slette det.
4
Fullføre un-installasjonsveiviseren
5
Bla gjennom "Legg til /fjern" lister igjen for andre oppføringer:. . " ; markør Mania og /eller ". Comet Cursor" Click hver av disse, og klikk "Legg til /fjern" for å slette og fjerne dem. Og du er ferdig!

Anbefalte artikler

Copyright © 2011