Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å restaurere dll i Windows 2000

Postet av : P-O Lennartsson

DLL står for dynamiske koblinger biblioteket og er en filtype som er unikt for Microsoft-baserte produkter. DLL-filer blir brukt i de fleste programmer og applikasjoner som er skrevet for Windows-operativsystemer. Feil oppstår når en DLL-fil blir skadet eller mangler. Gjenoppretting av en DLL-fil kan være ganske enkelt som mange av disse filene kan bli funnet på Internett sammen med instruksjoner og informasjon for plassering og bruk

Søk etter Problem


en.
Se feilmeldingen eller system melding om at spesifikke program som brukes og de tilhørende DLL som mangler. Disse feilene kan oppstå når du åpner et program som ikke er riktig installert eller har blitt skadet. Skadede programmer og programvare i Windows 2000 kan repareres.
To.
Skriv ned informasjonen du har samlet fra feilmeldingen. Høyreklikk på filen og prøve å kjøre det som en administrator eller endre innstillingene kompatibilitet. Sjekk filens egenskaper og endre skrivebeskyttet innstillinger.
tre.
Utfør et søk i Windows 2000 ved å trykke på "Windows-tasten," som er mellom "Ctrl" tasten og "Alt"-tastene, og "F"-tasten. Et søk vises. Skriv inn navnet på DLL-fil som mangler eller er skadet. Trykk inn og vente på at søkefunksjonen for å finne filen.

Finn Problem


en.
Skriv ned filen katalog for DLL-filen som mangler eller er skadet . Filen katalogen er plasseringen at filen må være i, for at maskinen skal fungere skikkelig igjen.
to.
Finn en ny DLL ved å bruke Internett til å søke etter filen. Det er store samlinger av DLL-filer som kan lastes ned og deretter plassert på rett sted til å returnere datamaskinen tilbake til en fungerende status.
Tre.
Sjekk installasjonsplaten for programmet som er skadet. Noen ganger programvareutviklere igjen en ren installasjon på platen som kan kopieres over å gjenopprette installasjonen.

Gjenopprett DLL


en.
Kopier og lim inn den nye DLL til området der den gamle eller manglende DLL ligger. Windows 2000 vil be deg med en skjerm som sier hvis du vil overskrive disse systemfiler. Klikk Ja for å fortsette.
To.
Skriv sikkermodus ved å starte maskinen og trykke på "F8" tasten nede til Windows 2000 spør deg hvordan ønsker du å starte systemet. Velg "Safe Mode" og laste operativsystemet. Når de er belastet, kopiere og lime inn DLL-filen til plasseringen som tidligere var beskyttet.
Tre.
Reinstallere programmet er det siste og siste trinnet, og krever at du følg informasjonen. Sett platen eller åpne den kjørbare filen. Kjør programmet og godtar vilkårene. Velg nøyaktige installasjonsstedet som forrige programvaren og velg overskrive.

Previous:nothing
Next:hvordan du legger en activex i brannmur
Anbefalte artikler

Copyright © 2011