Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å laste os på en gateway pc

Postet av : Valon Istrefi

Hvis Gateway stasjonære eller bærbare PC ikke fungerer slik du skal, og du har prøvd alle andre korrigerende tiltak, kan det være på tide å bare starte på nytt og installere Windows og de andre opprinnelige programvaren.

Både Gateway stasjonære og bærbare datamaskiner tilbyr en enkel måte for deg å installere operativsystem (OS) og returnere maskinen tilbake til standard programvare.

du trenger:
System recovery CD /DVD
. System drivere og program-CDen.


en.
Fjern alle kabler og perifere fra maskinen bortsett fra tastaturet og musen. Start datamaskinen og sett inn System Recovery CD eller DVD i den optiske stasjonen før Windows starter å boote.
To.
Trykk på "R" når maskinen starter fra CD /DVD-stasjon og viser utvinningen ledeteksten.
tre.
Trykk på "F"-tasten for å utføre en fullstendig systemgjenoppretting på Gateway-datamaskinen.
fire.

Trykk på "Y"-tasten for å reformatere harddisken før du installerer operativsystemet.
fem.
Vent på System Recovery-verktøyet til å kopiere nødvendige filer for å installere operativsystemet. Klikk på "Start"-knappen når du blir bedt om å gjøre det. La maskinen starte på nytt.
6.
Vent til "Velkommen til Microsoft Windows" skjermen for å vise, og klikk på "Next"-knappen.
7.

Klikk på "Next"-knappen i «Velg systemet Settings" skjerm. Velg din tidssone og trykk på "Next"-knappen på det neste skjermbildet. På neste ur, klikk på "Ja jeg aksepterer" knappen "End User License Agreement" skjerm.
8.
Klikk på "Hjelp til å beskytte min PC ved å slå på Automatiske oppdateringer nå" alternativet i "Beskytt din PC"-skjermen.
9.
Skriv inn et navn for Gateway-datamaskinen på neste skjerm, og deretter skrive inn et passord i "Hva er din administratorpassordet?" skjermen.
10.
Oppgi navn og brukernavn for personer som vil bruke Gateway PC i "Hvem skal bruke denne datamaskinen?" skjermen.
11.
Vent til Windows til å kopiere filer. Etter "Takk" vises, klikker du på "Finish"-knappen. Vent til datamaskinen for å starte og Windows å starte opp normalt.
12.
Sett inn "drivere og programmer" CD i den optiske stasjonen. Klikk og velg "Installere drivere og original programvare" alternativet. Vent til Windows for å installere programvaren.
13.
Start datamaskinen på nytt når du blir bedt om å gjøre det. Installer eventuelle andre nødvendige programvaren på PCen.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011