Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å skylle virtuelt minne under avslutning i windows xp

Postet av : Camilla Näslund

Som du bruker en Windows XP-datamaskinen, bruker operativsystemet en liten del av harddisken til å lage en data cache for å kjøre programmer. Når du har for mange programmer oppe å passe i fysisk RAM, flytter Windows noen data til cache på harddisken til å lage RAM-plass. Denne harddisken cache kalles virtuelt minne, og det kan noen ganger inneholde sensitive data. Dette kan være et problem hvis du bruker datamaskinen i et forretningsmiljø. Av denne grunn, har Windows XP et alternativ for deg å skylle det virtuelle minnet filen når du slår maskinen seg. Når du velger dette alternativet, fjerner Windows XP dataene i filen når du slår på maskinen ned via Start-menyen

Du trenger:.
Phillips skrutrekker
. RAM-kortet.


en.
Klikk "Start"-knappen, og deretter "Run. " Alternativt trykk på Windows og "R"-tastene på tastaturet samtidig. Windows XP åpner "Kjør"-dialogboksen. Skriv inn "regedit" i boksen og trykk "Enter. " Windows XP åpner Registerredigering.
To.
Klikk på pluss-tegn ved siden av mappene i venstre ruten i Registerredigering vinduet til å navigere til "HKEY_LOCAL_MACHINE", "SYSTEM" "CurrentControlSet", "Control", "Session Manager" og "Memory Management" mapper. Klikk på "Memory Management"-mappen.
Tre.
Dobbeltklikk på "ClearPageFileAtShutdown" registeroppføringen på høyre side av vinduet. Registeroppføringen åpnes i nytt vindu.
Fire.
Endre nummeret under "Value Data" fra "0" til "1".
Fem.

Klikk "OK", lukk Registerredigering og start datamaskinen på nytt. Neste gang du slår Windows ned, det vil skylle det virtuelle minnet filen automatisk.

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke ser "ClearPageFileAtShutdown" registeroppføringen etter å ha klikket på "Memory Management"-mappen, oppretter du den ved å høyreklikke på "Memory Management"-mappen, og deretter klikke på "New" og "DWORD-verdi. "Name verdien" ClearPageFileAtShutdown "og trykk" Enter. "Gå tilbake til trinn 3 i denne artikkelen.
  Previous:nothing
  Next:hvordan å laste os på en gateway pc
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011