Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du åpner et eple formatert harddisken i Windows

Postet av : Jonathan Nyberg

Siden Apple Computers byttet til Intel-baserte chips, har det vært mulig å installere Windows operativsystemer på Macintosh-datamaskiner, ved hjelp av Apples "Boot Camp" programvare. Windows og OS X bruker forskjellige harddisken formater, skjønt, og Windows ikke kan lese eller skrive til disker som er formatert i Apples "HFS +" format. Det er liten grunn for disse selskaper, som konkurrenter, for å gi støtte til hverandres harddisk format, men det er noen få tredjeparts alternativer du kan prøve
en.
Last ned og installer et av programmene fra Resources. MacDrive og HFS + for Windows er både kommersielle programmene, men tilbyr full lese /skrive kompatibilitet. HFSExplorer er gratis, men bare gjør det mulig å lese Apple formaterte disker, ikke skrive til dem.
To.
Åpne Windows 'fil nettleser. Hvis du bruker MacDrive eller HFS + for Windows, Apple formatert stasjonen skulle dukke opp som en vanlig Windows-stasjonen. Ingen videre skritt er nødvendig. Hvis du bruker HFSExplorer, fortsetter til neste trinn.
Tre.
Kjør HFSExplorer og klikk på "Autodetect" knappen for å få programmet søke etter eventuelle Apple formaterte harddisker i datamaskinen, som du kan bla gjennom ved hjelp av programmet. Installatøren bør lage snarveier til programmet i "Start"-menyen og på skrivebordet.

Previous:nothing
Next:hvordan du oppdaterer windows xp sikkerhet
Anbefalte artikler

Copyright © 2011