Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du legger en kontakter mappen til vista startmenyen

Postet av : Charlotte Wannberg

Windows Kontakter er det nye programmet som følger med Windows Vista til å hjelpe deg å administrere e-postadresser og annen personlig informasjon for menneskene i livet ditt. Windows legger en snarvei til Kontakter-mappen på Start-menyen som standard. Imidlertid er det mulig å slette den. Hvis du har slettet Kontakter-mappen snarveien uhell bare å bestemme seg senere at du vil bruke Windows Kontakter tross alt, kan du opprette en ny Start-menyen snarvei til å gjenvinne rask tilgang til programmet
en.
Klikk på Start-ikonet nederst til venstre hjørne av skrivebordet, og klikk deretter Windows-brukernavn. Dette åpner Windows Vista Hjem-mappen.
To.
Klikk og dra den nye "Kontakter"-mappen til Start-ikonet. Hold mappen der til Start-menyen åpnes.
Tre.
Dra "Kontakter"-mappen under nettleser eller e-post snarveier, og slippe den der for å lage en permanent snarvei som alltid vises på det øverste nivået i Start-menyen. Alternativt, hover mappen over "Alle programmer" linken og slippe den der hvis du foretrekker å ha kontakter mappen på andre nivå i Start-menyen.

Tips og advarsler


 • Hvis du oppretter en permanent snarvei til Kontakter-mappen på Start-menyen og senere bestemmer at du heller flytte den til andre nivå, kan du dra snarveien fra toppen av Start-menyen til "All Programmer "-linken, eller høyreklikk på ikonet for å fjerne snarveien.
  Previous:nothing
  Next:Slik kjører XP Repair Pro 4.0
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011