Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du redigerer registret i vista

Postet av : Stefan Svensson

I Windows Vista, er registret ligner på en gigantisk database og har alle de viktige detaljene konfigurasjonen for datamaskinen. Fra å endre sikkerhetsinnstillingene for Windows Vista og utseendet til Internet Explorer for å aktivere og deaktivere CD-brenning, de fleste av tweaks som er mulig for operativsystemet er tilgjengelig i registeret. Hvis du ønsker å gjøre en endring i Windows Vista, kan du gjennomføre som endres ved hjelp av Registerredigering
1. .
Klikk på "Start"-knappen. Utelate anførselstegn, skriv inn "regedit" i boksen merket "Start Søk" nederst på "Start"-menyen. Trykk "Enter" for å åpne Registerredigering. Registret redaktør vinduet består av to halvdeler. I den venstre halvdelen av vinduet, Registerredigering viser listen over mapper som registeroppføringene er organisert i. I den høyre halvdelen, viser registerredigeringsprogrammet listen over journalposter i den valgte mappen.
2.
Klikk på trekant-ikon ved siden av en mappe eller dobbeltklikk en mappe for å utvide den. Klikk en mappe én gang for å markere den og vise innholdet i mappen i høyre halvdel av vinduet.
Tre.
Høyreklikk en mappe, eller høyre-klikke det tomme området i høyre halvdel av vinduet, velg deretter "New" for å opprette et nytt register oppføring i den valgte mappen. Pass på at du vet hvilken type registeroppføringen du trenger for å lage (f. eks, "DWORD Value"). Du kan også høyreklikke en mappe, velg "New" og "Key" for å opprette en ny mappe.
Fire.
Høyreklikk en mappe eller registeroppføringen og velg "Slett "for å slette det.
fem.
Dobbeltklikk en registeroppføring til å endre verdien. Skriv inn ønsket verdi i "Value Data" boksen og klikk "OK. "

Tips og advarsler


  • For maksimal sikkerhet, alltid tilbake til Windows Vista registret deg før du gjør endringer. Etter å ha åpnet Registerredigering, klikker du på "File" pull-down menyen og velg "Export". Velg "Alle" under "Export Range," Skriv inn et navn for back-up fil og klikk "Lagre". Du kan returnere det til den opprinnelige tilstanden i tilfelle et problem ved å dobbeltklikke på back-up fil.
  • Når du redigerer registret, er det mulig å gjøre endringer som fører til at datamaskinen slutter fungerer som det skal. Bare gjøre endringer i registeret hvis du er sikker på at du vet hva du gjør, eller hvis du har detaljerte instruksjoner fra en pålitelig kilde.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011