Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

installasjon av dvd-dekodere

Postet av : Jan-Olof Stoor

Windows Media Player, standard videospiller som leveres med Windows-operativsystemet, ikke inkluderer muligheten til å spille DVD-plater. Installere en DVD plug-in, eller "codec" som de er mer kjent, gjør Windows til å anerkjenne filformatet DVD-bruker og gi denne informasjonen videre til videospilleren. En rekke DVD-kodeker er tilgjengelig for bruk, de fleste av dem er gratis å prøve ut i begrenset omfang før kjøp. Laste ned og installere en DVD codec er en grei prosedyre, og en gang gjort, vil gjøre Windows Media Player til å spille av DVDen som om formatet var innfødte til det.
en
Velg en DVD-dekoder kodek ved å gå til nettsiden til en produsent av en DVD-dekoder kodek. For eksempel kan du bruke prøveversjonen av CinePlayer DVD Dekoder, prøveversjonen av Corel DVD XPack eller rettssaken versjonen av NVIDIA PureVideo Decoder (se lenker i Resources).
To.
Vi snakker Windows-versjonen som PC-bruker, er at Windows XP, Windows Vista eller Windows 7. Klikk på "Kjøp" eller "Kjøp nå"-knappen.
tre.
Fyll ut skjemaene på Web-siden som vises. Dette kan omfatte å legge inn kredittkortinformasjon for å betale for kodeken eller bruke en betalingstjeneste for å betale for kodeken. Klikk på "Last ned" eller "Download Now"-knappen som vises etter at betalingen er utført.
Fire.
Dobbeltklikk på filen etter at den har lastet ned. Klikk på "Ja" eller "Jeg godtar" boksen. Klikk på "Next"-knappen for å starte installasjonen.
Fem.
Følg menykommandoene å installere DVD-dekoder kodeken i Windows-operativsystemet på harddisken. Restart Windows når installasjonen er fullført slik at DVD-dekoder kodeken kan aktiveres og brukes i Windows Media Player-programmet som følger med operativsystemet Windows.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011