Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å omkjøringsvei admin passord i xp

Postet av : Valon Istrefi

Admin passord i en Windows XP-operativsystemet brukes for å sikre og beskytte datamaskinen mot tilgang fra personer du ikke ønsker å se dine filer, dokumenter eller andre typer av sensitiv informasjon du kan lagre på din PC. Du må angi dette passordet hver gang du starter datamaskinen. Men hvis du ikke har behov for det, kan du omgå admin passord i Windows XP ved å deaktivere den i Manage My Network Password innstilling, som er tilgjengelig i Control Panel menyen
en.
Klikk på "Start"-knappen nederst i venstre hjørne av skjermen.
to.
Velg "Control Panel", og klikk på "User Accounts. " Når omdirigert til brukerkontoer menyen, velg "User Accounts" valget som vises under tittelen som leser "eller velg et Kontrollpanel-ikon. "
Tre.
Vent et vindu med tittelen " Brukerkontoer "å dukke opp, og klikk på den kontoen som sier" Computer Administrator "under der det står" eller plukke en konto for å endre. "En liste over alternativer vises under der det står" Hva ønsker du å endre om kontoen din. "Velg alternativet som sier" Fjern passordet. "
Fire.
Vent å bli omdirigert til en melding som spør "Er du sikker på at du vil fjerne passordet" Skriv inn gjeldende administrator passordet du bruker i tekstboksen som vises under der det står "For å bekrefte din identitet, skriver du det gjeldende passord:"
fem.
Klikk på "Fjern passord"-kategorien for å bekrefte at du vil fjerne passordet. Du vil nå kunne omgå admin passord hver gang du slår på datamaskinen.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011