Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å lage en boot disk for unix

Postet av : Charlotte Wannberg

Unix er et freeware, åpen kildekode operativsystem. Unix er basis for Linux, og fordi det er gratis for PC samfunnet til å støtte og bruke uten restriksjoner, er det mer enn 600 ulike versjoner tilgjengelig. Den mest brukte versjonen av Unix er operativsystemet Ubuntu. Du kan slå en Universal Serial Bus (USB)-enheten i en fullt funksjonell boot disk og bærbare operativsystem ved hjelp av gratis Ubuntu ISO-fil (et digitalt bilde av en optisk disk som inneholder et program) og Ubuntu Universal USB Installer.

Du trenger:
Ubuntu ISO-fil
. Ubuntu USB Installer.
USB disk minst 2 GB store.


en.
Sett din USB kjøre inn i en USB-port på datamaskinen.
To.

Last ned ISO-filen versjonen av Linux du ønsker å bruke. Du kan laste ned den nyeste versjonen av Ubuntu fra nedlastinger delen av Ubuntu nettsiden. Last ned Ubuntu Universal USB Installer. (Se Ressurser for linker. )
Tre.
Kjør Ubuntu Universal USB Installer ved å dobbeltklikke på den nedlastede filen. Dette programmet har muligheten til å installere en rekke Linux-versjoner på en bærbar media disk. Under Step One, velger du den versjonen av Lynux du ønsker å installere på din USB-disk fra drop-down menyen. Universal USB Installer vil automatisk finne den versjonen du valgte fra harddisken filene.
Fire.
Velg din USB-stasjon fra drop-down menyen under Trinn 3. Klikk Opprett, og Universal USB Installer vil snu din USB-enheten i en Linux boot disk.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011