Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å optimalisere minne i windows xp

Postet av : Stefan Svensson

De fleste tilfeller av programmer som kjører tregt på Windows XP kan tilskrives mangel på tilgjengelig minne. Minnebruk optimalisering, avhengig av dine behov, hjelper utbedre mange av disse problemene. Hvis datamaskinen fungerer som en arbeidsstasjon i stedet for en server, vier mer minne til disse programmene vil gjøre dem kjøre mer effektivt og systembufferstørrelsen ikke vil vokse seg større enn den XP standard størrelse. Hvis datamaskinen fungerer som en server, tildele mer minne til å øke størrelsen på system cache. . Optimalisering av virtuelt minne kan også bidra til at programmene kjører raskere

Optimalisering Minnebruk


en
<. . br> Gå til "Start"> "Kjør" og vent til Åpne-boksen skal vises. Skriv inn "sysdm. cpl" og trykk "Enter" for å trekke opp System Properties. Klikk på "Avansert" fanen, deretter gå til på "Innstillinger" under "Performance"-delen.
To.
Klikk på "Avansert" fanen. Hvis datamaskinen er en arbeidsstasjon, velg "Programmer" for å viderekoble mer minne til programmene.
tre.
Velg "System" cachen hvis du bruker datamaskinen mest som en server, eller hvis du kjører programmer som krever et større system cache. Til slutt, klikk "OK" for å lukke dialogboksen.

Optimalisering Virtuelt minne


en.
Trekk opp "System Properties" som tidligere beskrevet, og nok en gang klikk på "Avansert" fanen, deretter klikke på "Settings" under "Performance". Klikk på "Avansert"-fanen og videre til "Endre" knappen under "Virtual Memory"-delen.
To.
Velg alle kjøre ved siden av ditt system disk (den du har Windows installert på) for å sette din virtuelle fil på. Velg system drive og endre "Størrelse på sidevekslingsfil på valgt stasjon" til "Ingen sidevekslingsfil. "
Tre.
Velg stasjonen du vil plassere din virtuelle filen på, og angi "Custom Size" slik at Minimum størrelse er lik Maksimal størrelse. Til slutt, klikk "OK" gjennom alle dialogboksene og starter maskinen på nytt for å fullføre prosessen.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011