Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å reparere problemer i xp

Postet av : Jonathan Nyberg

Windows XP har blitt kontinuerlig forbedret med utgivelsen av patcher og service packs siden det slippes tilbake i august 2001, men kan fortsatt, over tid, blir svak og treg for en rekke årsaker. Det er tiltak du kan gjøre for å reparere eventuelle problemer og fart på sakene
en
Kjør en antivirus scan. . Virus og malware kan bremse maskinen ned og forårsake problemer med operativsystemet. Gjennomføre en full scan av harddisken din, og fjerne eller karantene rogue filer skaper problemer.
to.
Besøk Window Update. com. Hvis datamaskinen ikke motta automatiske oppdateringer fra Microsoft, gå til selskapets hjemmeside og kjøre en scan for å se om ditt operativsystem krever noen ekstra lapper utgitt siden du tok din datamaskin. Pass på at du setter oppdateringer å laste ned automatisk i fremtiden. Du må kjøre Internet Explorer 5 eller høyere for denne sjekken.
Tre.
Defragmenter harddisken din. Gå til "Tilbehør" gjennom "Start"-menyen og velg "System Tools. "Klikk på" Disk Defragmenter "og analysere din harddisk ved å klikke på" Analyze "-knappen nederst i høyre hjørne av det nye vinduet. Hvis du blir bedt om det, defragmentere disken. Over tid, fortrenger data på harddisken stasjonen, for å forårsake prosessoren jobbe hardere for å finne det. defragmentere harddisken vil forbedre ytelsen.
fire.
Rydd opp harddisken. Følg samme vei som ovenfor for å "System Tools »og velg« Diskopprydding. "Programmet vil beregne hvor mye plass du kan spare på platen ved å komprimere eller slette gamle filer, slik at det å arbeide mer effektivt.
fem.
Fjern programmer. Gå til "Control Panel" fra "Start"-menyen og velg "Legg til eller fjern programmer. " Vent til listen for å fylle og deretter vurdere. Fjern eventuelle programmer du ikke bruker som kan ha kommet forhåndslastet med maskinen eller lastet ned automatisk som en del av en pakke. Disse kan treg operativsystemet ned.
6.
Gjenopprett operativsystemet til et tidligere punkt. Hvis problemene du har opplevd med XP har skjedd nylig, kan du tilbakestille systemet til et tidspunkt før problemene startet. Igjen, følg ovenfor stien til "System Tools" og velg "System Restore". Mark "Return datamaskinen min til et tidligere tidspunkt," trykk "Next" og deretter velge en dato da datamaskinen fungerer. Klikk på "Next" og deretter "Next" igjen for å gå videre med gjenopprettingen. Datamaskinen vil starte på nytt når den har nullstilt seg, og operativsystemet vil bli returnert til å uttale seg på det tidspunktet du har valgt.
7.
Tune registeret. Last ned et program for å skanne og reparere eventuelle feil i operativsystemet register. Feil her kan alvorlig påvirke effektiviteten av maskinen din.
8.
Kjør en reparasjon av XP ved å sette inn boot CD som fulgte med datamaskinen og starte på nytt. Trykk inn på "Set up" skjermbildet, "F8" for å godta lisensavtalen, og deretter "R" for å reparere gjeldende installasjon. Reparasjonen installere vil erstatte systemfiler som kan ha blitt skadet, men vil forlate din programvare og personlige data intakt. Hvis du ikke kan finne recovery platen som fulgte med datamaskinen, kan du bestille en fra produsenten sin.
9.
Installer operativsystemet på nytt. Hvis alt annet mislykkes, gå for en ren installere på XP. Kjør boot CD som ovenfor og følg instruksjonene for å tilbakestille operativsystemet til fabrikkinnstillingene ved hjelp av "Recovery Console". Du vil miste alle data og programvare du har lagret på maskinens harddisk, så sikkerhetskopiere alt du vil beholde.

Tips og advarsler


  • Unngå bruk av piratkopiert programvare eller mediefiler. Disse kan inneholde virus og feil som kan bremse ned XP.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011