Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan sette prioritet i Windows Oppgavebehandling

Postet av : Charlotte Wannberg

Windows Task Manager lar deg sette prioriteten til et program slik at visse programmer får mer CPU-ressurser enn andre. Som et eksempel, kan du øke prioriteten til en DVD-spiller program for å skape en jevnere avspilling, og redusere prioritering av e-postklienten, som ikke er så CPU intensive. Endringer i en programmer prioritering skje med en gang, og vare til innstillingen endres igjen eller datamaskinen er startet på nytt
1. .
Høyreklikk på oppgavelinjen i Windows langs bunnen av skjermen og velg "Start Task Manager. " Alternativt, trykk på "Ctrl", "Alt" og "Delete" samtidig og velge "Start Task Manager. "
To.
Klikk på "Prosesser" for å se en liste over all den kjørende prosesser. For å finne prosesser som tilhører et bestemt program, klikk på "Programmer"-fanen og deretter høyreklikk på et program og velg «Gå til Process. "
Tre.
Høyreklikk på prosess som prioritet du vil endre, velg "Set Priority" fra menyen. En ny sub meny vises en liste over seks prioriterte alternativer tilgjengelig, alt fra "Low" til "Realtime", som er høyeste prioritet. Standardalternativet er "Normal", som er i midten av de prioriterte området.
Fire.
Lukk Oppgavebehandling når du har endret den aktuelle prioriteringer. Endre prioriteringer av utvalgte prosesser når som helst ved å kjøre Task Manager på nytt.

Tips og advarsler


 • Ved å installere en gratis forbedret Task Manager som Prio, du lagrer de prioriteringer som er satt slik at de blir permanente heller enn å være tapt når PCen startes på nytt.
 • Oppgaver som er veldig CPU intensive som DVD-avspilling eller komplekse regneark kjøre raskere ved å tildele dem en høyere prioritet.
 • ikke satt mer enn ett program om gangen til en prioritering av "High" eller "Realtime" som problemer kan oppstå.
  Previous:nothing
  Next:hvordan å optimalisere minne i windows xp
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011