Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hva er Windows innebygd xp?

Postet av : Jeanette Morales

Windows XP Embedded Edition (ofte kalt XPe) er et Windows-operativsystem som består av ulike komponenter. Som Windows XP, XPe er designet for et bestemt marked, og det gir spesielle funksjoner som er tilpasset det markedet

Historie

Windows. XP Embedded (opprinnelig kalt Whistler) ble opprinnelig utgitt 26. august 2001. Det er ikke lenger støttet av Microsoft, som det har blitt erstattet av Windows Embedded Standard.

Bruker

Når Windows XP er brukt til hjemme-og bedriftsmarkedet, Embedded XP var designet for å brukes med enheter som minibanker, kiosker , set-top bokser og HMI (human maskin grensesnitt).

Fordeler

XPe koster mindre enn Windows XP eller Windows Vista. I tillegg kan du velge komponenter som er spesielt tilpasset dine behov. XP Embedded er også betydelig mindre i størrelse (data) enn andre Windows-versjoner, noe som gjør det mindre utsatt for angrep. Dens funksjoner gir økt sikkerhet ved å hindre visse enheter fra å koble til det. XPe er i stand til å utnytte den samme kraften som Windows XP har, med en betydelig mindre plass (størrelse /dimensjoner). Det er over 12 000 tilgjengelige komponenter å velge mellom for XPe.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011