Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å tvinge ntp å oppdatere linux

Postet av : Annika Hultén

NTP er Network Time Protocol, en måte for datamaskiner å synkronisere klokkene i et nettverk som Internett. Det er offentlig tilgjengelige NTP-servere over hele verden som kan brukes til å stille klokken på en lokal datamaskin med en høy grad av nøyaktighet. Personlig datamaskin klokker har en tendens til å drive litt over tid, slik at NTP synkroniseringen skal kjøre jevnlig for å holde nøyaktig tid. NTP Oppdateringen kan også kjøres manuelt å tvinge en umiddelbar resynkronisering av lokal klokke med at av en ntp tid.

Du trenger:
Linux maskin


en
Installer "ntpdate" programmet hvis det ikke allerede finnes på maskinen din. . . De fleste distribusjoner kommer med dette programmet forhåndsinstallert. Hvis din ikke har det installert allerede, følger fordelingen er fremgangsmåten for å installere ny programvare og installere den.
To.
Finn vertsnavnet til en offentlig tilgjengelig ntp tid nær til din posisjon. Velge en nærliggende server reduserer belastningen på Internett. En liste over offentlige NTP-servere er koblet i Resources.
tre.
Kjør ntpdate kommandoen til å oppdatere klokken ved å skrive "sudo ntpdate-b ", der er vert navnet på en offentlig tilgjengelige NTP-server nær deg. Dette vil umiddelbart oppdatere lokale system klokken til den tiden som returneres av at NTP-server.

Tips og advarsler


  • Et verktøy kalt "ntpd," for "NTP Daemon , kan "være installert for å jevne synkronisere lokal klokke med en NTP server automatisk.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011