Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du registrerer mswinsck.ocx i vista

Postet av : Magnus Ekblad

Den Windows-mswinsck. ocx er en del av Windows Sockets (Winsock), som utfører funksjoner som er relatert til nettverk og Internett. Mswinsck. ocx er ikke inkludert i Windows Vista, noe som kan resultere i en feilmelding når du installerer eldre programvare som filen er "mangler eller er ugyldig" eller "ikke registrert. " Hvis du trenger filen mswinsck. ocx for et program for å fungere riktig, kan du laste det ned fra Internett, lagre den i riktig mappe og registrere det manuelt. Etter å ha registrert mswinsck. ocx, bør du ikke lenger får en feilmelding knyttet til filen.
en
Last mswinsck. ocx filen fra OCXDump, NoDevice, eller AFreeOCX (se Ressurser). . . Lagre filen på skrivebordet.
To.
Klikk "Start"-knappen, og klikk deretter på "Computer". Dobbeltklikk på "Lokal disk C:". . Ikonet, "Windows"-mappen og "System32"-mappen
3
Dra mswinsck. ocx filen fra skrivebordet til " System32 "-mappen. Hvis Windows ber deg om tillatelse til å endre mappen, klikk på "Fortsett". Lukk Windows Utforsker-vinduet når prosessen er fullført.
fire.
Klikk "Start"-knappen, og skriv inn "regsvr32 mswinsck. ocx" uten anførselstegn i søkeboksen nederst i startmenyen. Trykk "Enter. " Windows skal vise en melding som forklarer at filen ble vellykket registrert.

Tips og advarsler


 • Før du forsøker å laste ned og registrere mswinsck. ocx eller en annen OCX-filen i Windows Vista eller Windows 7 for å løse en feilmelding, prøve å kjøre programmet som utløser feilmeldingen i kompatibilitetsmodus. Høyreklikk programmet, og klikk "Egenskaper". Klikk på "Compatibility"-kategorien, og konfigurere programmet til å kjøre i kompatibilitetsmodus for Windows XP.
  Previous:nothing
  Next:om backup-programvare i linux
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011