Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan få tilgang til et program data katalog i vista

Postet av : Stefan Svensson

I Windows, det Application Data Katalogen lagrer noen av innstillinger og data for programmene som er installert på datamaskinen. Hvis du har blitt vant til å få tilgang til Application Data-katalogen ofte i Windows XP for feilsøking eller lage program modifikasjoner, har du kanskje lagt merke til at katalogen ikke lenger på samme sted i Windows Vista. Windows Vista har en Application Data katalog. Finn det å begynne å bruke den til å redigere innstillingene for noen av de programmene som er installert på datamaskinen.
en
Klikk Windows Orb i nedre venstre hjørne av skjermen, og klikk deretter . . "Computer"-ikonet
2
Dobbeltklikk på "Lokal disk C:" harddisk ikonet
3
Dobbeltklikk. . «Brukere"-mappen.
fire.
Klikk på "Organiser" rullegardinmenyen, og klikk deretter "Mappe-og søkealternativer. "
fem.
Vi snakker "View" på toppen av "Folder Options"-vinduet, og klikk deretter på "Vis skjulte filer og mapper" radio knappen under "Skjulte filer og mapper"-kategorien. Klikk "OK. " Du skal nå se en ekstra mappe under "Brukere"-mappen som heter "Default". "Standard"-mappen og bruker-mappen har begge Application Data mapper, og du må kanskje få tilgang til både avhengig av hvilken type problem du jobber med. I tillegg viser skjulte mapper gir deg muligheten til å se Application Data-mappen, som også er skjult.
6.
Dobbeltklikk på "Standard"-mappen eller i mappen med Windows Vista brukernavn, og dobbeltklikk deretter på "AppData"-mappen. Du er nå i Windows Vista Application Data katalogen.

Tips og advarsler


  • Windows Vista Application Data katalogen er skjult som standard fordi det er mulig å foreta endringer i denne katalogen som gjør stoppe tilhørende programmene fungerer. Ikke gjør endringer i Vista AppData katalogen med mindre du har spesifikke instruksjoner fra en pålitelig kilde.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011