Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

om backup-programvare i linux

Postet av : Charlotte Wannberg

Den sikreste sikkerhetskopiere løsning for dine vitale datafiler er en off-site service. Mens noen av de mer populære off-site backup tjenester ikke har Linux-støtte, er det noen tjenester og programmer som er like funksjonelle

Dropbox

Dropbox er en multi-plattform backup-tjeneste som lar deg 2 gratis gigabyte (GB) med backup plass, utover at det er en månedlig avgift. Når installert på Linux det skaper en Dropbox mappe i /home-mappen; noen filer lagt til denne mappen vil automatisk synkronisere online.

iBackup

Den iBackup tjenesten er brukbart på Linux-systemer ved hjelp av rsync, som tar opp forskjellene i filer-dette betyr å sende mindre informasjon via Internett-tilkoblingen. Denne tjenesten bruker en kombinasjon av kommandolinje og web-baserte grensesnitt til å planlegge og overvåke dine sikkerhetskopier.

Enkelt Linux-programvare for sikkerhetskopiering

Selv ikke en off-site-løsning, er Enkel Linux-programvare for sikkerhetskopiering enkelt nok for alle brukere. Den lar deg planlegge automatiske oppdateringer og har et enkelt grafisk brukergrensesnitt (GUI) for å velge hvilke filer du ønsker å ha sikkerhetskopiert. Enkel Linux programvare for sikkerhetskopiering komprimerer filene på. Tar. gz format, å opprette en enkelt fil som skal kopieres til din foretrukne eksterne medium.

Previous:nothing
Next:hvordan å pakke en multi rar fil
Anbefalte artikler

Copyright © 2011