Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer openSUSE 11.0 på en eeepc

Postet av : Stefan Svensson

OpenSUSE 11 er en gratis Linux distro som gir grunnlag for Novells SUSE Enterprise operativsystem. OpenSUSE 11 er fritt for alle å laste ned, og kan installeres på en datamaskin. Enhver versjon av Asus EeePC netbook datamaskinen kan kjøre openSUSE 11, selv om hver modell kan kreve ulike drivere for sine spesifikke video, trådløs og lydkort

Du trenger:. .
USB DVD-brenner
Blank DVD


en
0Download 32-bit versjonen av openSUSE 11 fra den offisielle openSUSE hjemmeside (se Ressurser), den 32-bit versjonen er beregnet for 32 -. . bits prosessorer, som for eksempel Intel Atom CPU funnet i EeePC. Operativsystemet er tilgjengelig for nedlasting som en ISO-fil, en komprimert bildefil designet for å bli brent på en CD eller en DVD. Filen kan lastes ned enten via en HTTP link eller en torrent-nettverk. En HTTP link er et nettsted som er vert for filen på en egen server, som kan lastes ned direkte fra en nettleser. En torrent-nettverk er en samling av datamaskiner kalles en peer-to-peer nettverk som lar flere brukere å dele og laste ned den samme filen. En torrent må lastes ned ved hjelp av en peer-to-peer klient program, for eksempel uTorrent eller BitTorrent.
to.
Koble USB DVD-brenner til den bærbare datamaskinen via en USB-kabel. Sett inn en tom DVD i DVD brenneren. Åpne Windows DVD Maker ved å klikke på "Start"-menyen og skrive "Windows DVD Maker" i søkefunksjonen. Klikk på "File" inni DVD Maker og velg openSUSE 11 ISO-fil. Trykk på "Next"-knappen og velg en brennehastighet på "4x. " Klikk "OK" og vent til DVD å brenne.
Tre.
Slå av EeePC, og deretter starte det ved å trykke på "On"-knappen. Gjentatte trykk på "Tab" tasten på tastaturet til en boot-meny vises. Velg "USB DVD" fra listen, og trykk deretter "Enter. "
Fire.
Velg "Install" etter openSUSE installasjon vises. Velg din tidssone, så din språk og tastatur preferanser. På neste side, skriv inn ønsket brukernavn og passord og et navn til å identifisere datamaskinen på nettverket. Kontroller at informasjonen er korrekt på neste skjerm, trykk deretter på "Installer" knappen.
Fem.
Start EeePC når installasjonen er ferdig. Vent til det å starte opp. Skriv inn ditt brukernavn og passord for å sikre at openSUSE 11 er riktig installert.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011