Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer xp fra en usb cd-stasjon

Postet av : Stefan Svensson

Hvis du må installere en XP-operativsystemet på systemet ved hjelp av en ekstern harddisk, kan det være noen komplikasjoner. Imidlertid, kan disse lett rettes opp med de riktige endringene til noen få innstillinger, som krever minimal tid og innsats. Med litt fiksing og triksing med systemet BIOS, vil operativsystemet være oppe og kjøre i gang

Du trenger:. .
Ekstern CD ROM-stasjonen
Windows XP installasjons-CDen.


en.
Koble den eksterne kompakte stasjonen til datamaskinen i henhold til manualen.
to.
Slå på datamaskinen. Men når boot menyen kommer opp, skriver nøkkelen lasten oppstartsmenyen (vanligvis en funksjonstast som "F8" eller "F12"). Du bør se i hovedkortets manual for å få tilgang til BIOS-innstillingene hvis disse fungerer tastene ikke fungerer.
Tre.
Endre primære oppstartsenhet prioritet i BIOS-innstillingene. Den primære boot enheten er enheten som søkte først når starte opp maskinen. Ved å endre denne innstillingen til den eksterne CD ROM-stasjonen, vil du tvinge maskinen til å laste den eksterne stasjonen først i stedet for harddisk eller andre masselagringsenhet. Hver hovedkortet og produsenten har en annen BIOS-meny. Imidlertid er terminologien vanligvis lignende.
Fire.
Sett inn Windows XP-installasjonen disken i den eksterne CD ROM-stasjonen og start systemet. La systemet støvel opp normalt og vente på meldingen som vil spørre om du ønsker å starte fra CD. Trykk "Enter" for å starte opp fra CD.
Fem.
Følg instruksjonene på skjermen som vil lede deg gjennom resten av oppsettet. Etter hvert Windows XP vil helt installere seg selv.

Tips og advarsler


  • fleste CD ROM-stasjoner skal fungere, spesielt hvis de kommer med en plug-and-play alternativet. Dette betyr at enheten er klar til å arbeide uten å ha drivere installert på systemet.
  • Hvis det er noen filer på harddisken og du installerer Windows XP på harddisken, filene før installasjon vil bli slettet permanent.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011