Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Forskjellen mellom microsoft xp home og profesjonelle

Postet av : Jan-Olof Stoor

Microsoft er kjent for å slippe flere versjoner av den samme programvaren. Forskjellene er målet markedene reflekteres av navnene. Windows XP Home er designet for den gjennomsnittlige PC-bruker som ikke vet-eller ikke trenger å vite-mye om hans operativsystem. Slike brukere har kun grunnleggende oppgaver som tekstbehandling eller Internett-surfing i tankene

Windows XP Home

The Home edition av XP er designet for enkelt brukere og forbrukere. Mange funksjoner nøkkelen til bedrifter og nettverk er ikke inkludert. Ved hjelp av Home Edition, kan du ikke bli med i domener eller dra nytte av aktive katalogen. Microsofts backup verktøyet er ikke inkludert, heller kan du kryptere filer som standard. Dette betyr at alle med kritiske data bør ikke bruke XP Home Edition. Da XP Home ble sluppet, ble flere core prosessorer relativt nye og XP Home støtter ikke flere kjerner eller prosessorer som XP Professional.

Windows XP Professional

The Professional-utgaven av XP er ment for erfarne brukere og forretningsapplikasjoner. Med Professional, kan du bruke eksternt skrivebord og Windows Backup, kryptere filene dine og dra nytte av domener for business nettverk. Domener er viktige for bruk av Active Directory og håndheve Group Policy hvis du er en administrator. Professional gir deg mer kontroll over filrettighetene og bruksrett til å håndheve nettverkssikkerhet og andre admin politikk.

Professional er bedre

The Professional er generelt bedre, spesielt for enhver bedrift. Dens funksjoner gjør den kraftigere, og hvis du har en dual core prosessor er det ingen andre alternativ for å bruke XP. Med tillegg av Active Directory, kan brukere på et Windows-domene logge inn hvilken som helst datamaskin på domenet i forhold til en XP Home nettverk uten domene eller overførbare brukerinnstillinger. Enkelte nettverk tjenester ble kuttet fra Home Edition som kan forårsake problemer for en bruker som trenger større kontroll over sitt datanettverk.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011