Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan endrer jeg søkefunksjonen på Windows 7?

Postet av : Jeanette Morales

Windows 7, som andre versjoner av Windows-operativsystemet, inkluderer en søkefunksjon for å finne filer på en datamaskin så vel som på datamaskiner som er koblet til systemet via et nettverk. Søkefunksjonen fungerer hånd i hånd med datamaskinens operativsystem til riktig indeksere filene å øke hastigheten på søkeprosessen. Funksjonen er forenklet i Windows 7 --- det er på systemet ditt "Start"-menyen i stedet for å være i et separat program. Windows 7 Søket funksjonen er passelig via systemets Control Panel.
en
Klikk "Start", "Control Panel" og "indeksering Valg. . . " Hvis du ikke ser indekseringsalternativer link, skriver «Indexing Valg" i "Search Control Panel" boksen i høyre hjørne av skjermen, trykk "Enter" eller "Return" på tastaturet til datamaskinen.

2.
Klikk "Endre" nederst på "Indexing Alternativer" i dialogboksen.
tre.
Klikk på boksene ved siden av oppføringene under overskriften "Change valgte steder" for å endre stasjoner /mapper i Windows 7 søkefunksjonen vil indeksere.

Klikk "OK" for å godta endringene.
fire.
Klikk "Avansert" på bunnen av "Indeksering Alternativer "i dialogboksen for å velge alternativer, inkludert" Index krypterte filer, "hvordan å håndtere lignende ord i en søkeboks, og å feilsøke søkefunksjonen. Klikk "OK" for å godta de nye innstillingene.
Fem.
Klikk "Close" for å avslutte Indekserer dialogboksen Alternativer.

Tips og advarsler


  • Når du gjør endringer i "Endre"-innstillingen (trinn 2) for å inkludere en mappe for søker men ingen undermapper i mappen, klikker du på mappen navn klikk på boksen (eller bokser) av undermappen navn du ikke vil at søkefunksjonen å indeksere.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011