Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan kan jeg slette flere vinduer profiler raskt?

Postet av : Annika Hultén

En måte å slette en Windows-brukerkonto på datamaskinen din, er å utføre slettingen mens du er logget inn på kontoen. Dette kan ta en god stund, spesielt hvis du går gjennom prosessen med å fjerne flere kontoer fra én maskin. En annen måte, er imidlertid å fjerne dem alle ved hjelp av administratorkonto på datamaskinen din. Dette vil la deg fjerne så mange kontoer som du vil ha fra den samme skjermen uten å logge ut og logge inn på alle de forskjellige kontoene individuelt
en.
Klikk "Start".
to.
Klikk "Logg av. " Fra "Velg en konto"-skjermen som vises, klikker du på ikonet for administratorkontoen. Skriv inn passordet (hvis aktuelt) og klikk "Logg inn" for å logge inn som datamaskinens system administrator.
Tre.
Klikk "Start".
Fire.
Klikk "Control Panel".
fem.
Klikk "User Accounts. " Klikk på "Behandle en annen konto. " Klikk på ikonet for brukerkontoen du vil fjerne og klikk "Slett konto" for å fjerne den aktuelle brukerkontoen fra datamaskinen din. Du kommer tilbake til "Behandle en annen konto" skjerm. Klikk på ikonet for den neste brukerkontoen du vil fjerne og klikk "Slett konto. " Gjenta denne prosessen til alle de flere brukerkontoer er fjernet fra maskinen din.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011