Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å overvåke register aktivitet

Postet av : Valon Istrefi

Windows Registry er en katalog av prosesser, konfigurasjonsinnstillinger og opsjoner knyttet til hvordan datamaskinen din får tilgang informasjon. Registret er en nøkkelkomponent for hvor raskt maskinen utfører og behandler søknader, minne og lagring. Hver gang du installerer eller avinstallerer programvare, er endringer gjort i registret. Et rent og effektivt organisert registret resulterer i et stabilt driftsmiljø og øker datamaskinen levetid. Mange Internett-trusler trives ved å angripe registeret og betydelig endre sin struktur og komponenter. Ved å aktivt overvåke registret, sikrer deg at systemet kjører i optimal stand

Du trenger:.
Register Verktøy (i.
e.
 RegMon, RegShot, Glary Utilities Free, etc).

Hvordan Monitor Registry Aktivitet


en.
Åpne Windows 'innebygde register-redigering verktøyet ved å skrive "regedit" i dialogboksen som kommer opp når du klikker "Kjør" på Start-menyen. Klikk "OK (eller" Fortsett "i Windows Vista og 7). Når åpnet, vil du kunne se de seks viktigste nøklene i registeret. Disse tastene og deres undermapper og overskrifter tillate deg å endre nesten alle innstillinger i operativsystemet. Disse filene kan bli ødelagt over tid, enten på grunn av malware angrep eller gjennom installasjon og avinstallasjonsprosessen av applikasjoner og programmer.
To.
Sikkerhetskopier registeret ved å klikke på Fil-menyen, og så "Import" eller "Eksporter" alternativet. Velg en plassering på datamaskinen din til å lagre i registeret.
Tre.
Ned registeret snapshot programmer for å sammenligne effektene på registeret for å installere, avinstallere og besøker mistenkelige nettsteder. Gratis snapshot programmer som RegMon og RegShot lagre registry strukturer i ulike stater, slik at du kan finne ut om leftover registeroppføringer er tilstede etter avinstallering av programmer. RegMon kan du overvåke registret i sanntid. Registry snapshot programmer er nyttige for programmerere og systemansvarlige som ønsker å løse komplekse datamaskinen problemer. Du kan også bruke den innebygde i Windows Registry Checker Tool (scanreg).
Fire.
Installere programmer som overvåker og rense registret. Gratis diskverktøy programmer som Glary Utilities, CCleaner, og Eusing Free Registry Cleaner aktivt skanne og reparere registret for ugyldige snarveier, virus og andre slike vedlikehold. Du bør kjører disse skanne verktøyene minst en gang i måneden eller når du merker en reduksjon i ytelse.

Tips og advarsler


  • Malware (også kjent som ondsinnet programvare) lastet ned fra Internett angrep aktivt i registeret for å utføre andre malware og spore økonomiske og personlige opplysninger. Det er viktig å laste ned noen form for virusbeskyttelse, de fleste antivirusprogrammer også beskytte systemets register
  • Feil forårsaket ved å endre registeret kan føre til irreversible skader på datamaskinen. . Registry endringer bør kun være ferdig innen et nettverk eller en datamaskin profesjonelle.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011