Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du gjenoppretter et enkelt program fra en vista backup på annonsen stasjon

Postet av : Charlotte Wannberg

Windows Vista leveres med en backup og gjenoppretting verktøy kalt for sikkerhetskopiering og gjenoppretting. Senteret tillater brukere å enkelt backup enkeltfiler eller en hel maskin. Brukerne kan deretter gjenopprette filer og innstillinger fra sikkerhetskopier opprettet. Lage sikkerhetskopier av datamaskinen er avgjørende for å hindre tap av viktige data. Gjenopprett et enkelt program fra en Vista backup ved å gå inn for sikkerhetskopiering og gjenoppretting på datamaskinen
en.
Klikk "Start" fra System Tray plassert nederst på skrivebordet. Skriv inn "Restore" i "Søkefelt" av Start-menyen og trykk "Enter"-tasten.
To.
Klikk for sikkerhetskopiering og gjenoppretting "under" programmer "i Start meny.
tre.
Klikk "Restore Files" fra for sikkerhetskopiering og gjenoppretting vinduet.
fire.
Klikk "filer fra den siste sikkerhetskopien "fra Restore filer vinduet og klikk" Next ".
fem.
Bla til mappen av programmet du ønsker å gjenopprette og klikk på" Legg til "knappen. Hvis du ikke vet plasseringen av programmet filen, kan du gå inn i programmet navnet i "Søk"-feltet, og Windows vil finne mappen for deg. Når du har lagt programmet, klikk på "Next".
6.
Klikk "I den opprinnelige plassering" fra den resulterende Restore Files-vinduet. Klikk på "Start gjenoppretting"-knappen. Klikk på alternativet "Kopier og erstatt" fra Kopier fil-vinduet. Gjenopprettingsprosessen starter. Når gjenopprettingen er fullført, klikker du på "Finish"-knappen.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011