Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer og kjører Windows XP Mode i Windows 7

Postet av : Ulf Friberg

Så sleip som Windows 7 kan være, er ikke alle programmer som fungerte utmerket i Windows XP kommer til å fungere like bra i Windows 7. Windows har gjort det mulig for enkelte Windows 7 Professional og høyere brukere å laste ned og installere Windows XP Mode for å kjøre disse programmene på sine Windows 7 maskiner uten å måtte installere Windows XP på en harddisk partisjon bare for å kjøre noen av deres favoritt, eldre programmer .

Installer Windows XP Mode


1. .
Kontroller at du kjører Windows 7 Professional, Enterprise eller Ultimate-utgaven. Hvis du kjører Windows 7 Home, vil du ikke kunne laste ned og kjøre Windows XP Mode.
To.
Klikk på "Last ned Windows XP Mode" linken i Resources.

tre.
Klikk på drop-down boks som sier "Velg System" og velg Windows 7-operativsystemet fra listen. Klikk på "Velg språk" drop-down boksen og velg ditt språk.
Fire.
Klikk og last ned den blå "Windows XP Mode" boksen under "Last ned og installer Windows XP Mode" delen. Klikk "Kjør" for å installere nedlastingen. Ved ferdigstillelse av at nedlastingen, klikk og last ned den blå "Windows Virtual PC"-boksen i samme avsnitt. Klikk "Kjør" for å installere nedlastingen. Ved ferdigstillelse, klikk og last ned den blå "Windows XP Mode Update"-boksen. Klikk "Kjør" for å installere nedlastingen. Når du blir bedt om å fortsette programvareoppgraderingen, klikker du "Ja. " Ved ferdigstillelse av programvareoppdateringen installasjonen, vil du bli bedt om å starte datamaskinen på nytt. Klikk "Start på nytt nå. "
Fem.
Klikk "Start" og deretter "Alle programmer. "Se å sikre at Windows Virtual PC er i denne listen. Installasjonen er fullført.

Installere, konfigurere og kjøre Windows XP Mode


en.
Klikk "Start"-ikonet i nedre, venstre hjørne av Windows 7 startskjermen og klikk på "Alle programmer".
to.
Bla gjennom listen og klikk "Windows Virtual PC. " Klikk på "Windows XP Mode. "
tre.
Klikk i boksen for å godta lisensvilkårene og klikk "Neste. " Skriv inn et passord, og skriv deretter inn passordet på nytt for å bekrefte det. Kryss av i boksen til venstre for "Husk legitimasjon" hvis du vil at maskinen skal huske passordet ditt, eller la det stå tomt hvis du vil at Windows XP Mode til å spørre etter passordet ditt hver gang. Klikk "Next".
Fire.
Velg om du vil dele alle data du oppretter og lagrer i Windows XP Mode med din Windows 7 operativsystem. Hvis du velger nei, må du logge deg på Windows XP Mode for å hente data. Klikk "Next" etter at ditt valg.
Fem.
Velg om du gjør eller ikke vil Windows automatisk laste ned oppdateringer for Windows XP Mode. Klikk "Next". Windows XP Mode vil dukke opp som en vanlig program skjermen på Windows 7 desktop.
6.
Installer alle programmer i Windows XP Mode som kjører problemfritt i Windows XP, men har problemer med å kjøre i Windows 7.
7.
Lukk Windows XP Mode når du er ferdig. For å kjøre Windows XP Mode fra dette tidspunktet, gjentar du trinn 1 og 2 i § 2.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011