Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer og reparere en Windows 2000 server

Postet av : Stefan Svensson

Utfør en re-installere hvis din versjon av Windows 2000 server operativsystemet tilstanden ikke fungerer og er i behov av reparasjon. Det re-installere kan løse problemer som skyldes en systemfeil, en ustabil register eller en utilsiktet fjerning av systemfiler. Den reinstallere kan redde en ødelagt datamaskin, men alle data lagret på maskinen vil bli slettet under reparasjonsprosessen

Du trenger:.
Windows 2000 Server Installasjons-CD med produktnøkkelen

.
en.
Sett inn Windows 2000 Server installasjons-CD i datamaskinens CD-stasjonen og start datamaskinen på nytt. Trykk på mellomromstasten når "Trykk en tast for å starte opp fra CD" vises på skjermen.
To.
Trykk "Enter" i "Velkommen til installasjonsprogrammet" vises. Trykk "F8" i lisensiering siden for å godta vilkårene.
Tre.
Velg Windows 2000 Server partisjonen og trykk "R" for å starte reparasjonsprosessen. Oppsettet vil da ta litt tid å undersøke den skadde operativsystemet og kopiere de nødvendige filene for å utføre reparasjonen.
Fire.
Trykk "Enter" for å starte datamaskinen på nytt når Windows Setup har ferdig med å kopiere filene. Vent til datamaskinen for å starte og starte operativsystemet.
Fem.
Følg trinnene i installasjonsprogrammet Manager til å konfigurere dato og klokkeslett, nettverk, personlige opplysninger og andre innstillinger for datamaskinen . Skriv inn produktnøkkelen i boksene, og klikk "Next".
6.
Velg din arbeidsgruppen informasjon og klikk "Next" for å installere den endelige komponenter for operativsystemet. Klikk på "Finish" for å fullføre installasjonen og start maskinen med den reparert Windows 2000 server på plass.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011