Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan finne dupliserte filer på en pc

Postet av : Charlotte Wannberg

Finne duplikat-filer på en PC er en god grunnleggende praksis for å utvinne verdifulle harddiskplass og for å hindre mulige konflikter program. Prosessen kan målrette kjent eller mistenkt filer, ved hjelp av en bestemt eller delvis kjente filnavn. Når oppdaget, filen kan overføres til et annet sted eller stasjon eller fjernet helt. Denne prosessen kan bli nødvendig dersom en ekstern stasjon legges som dupliserer en fil på en intern stasjon eller ved re-installere et program før du sletter det opprinnelige.
en.
Venstre-klikk på "Start"-tasten i nedre venstre del av skjermbildet. Venstre-klikk på "Søk" knappen i høyre kolonne på denne menyen.
To.
Inn i en komplett filnavn, eller deler av et navn dersom den komplette beskrivelsen ikke er kjent. Filter søket til musikk, bilder eller andre dokumenter for å fremskynde prosessen.
Tre.
Klikk "Søk" når parametrene er angitt. La PC tid til å søke alle mulige filnavn.
fire.
Høyreklikk på en dupliserte fil er nødvendig. Velg "Klipp ut", "Kopier" eller "Delete" for å treffe de nødvendige tiltak. Hvis slettet, fjerne filen permanent ved å høyreklikke og tømme papirkurven på skrivebordet. Hvis overføres, høyre-klikk på målstasjonen ikonet i "Computer"-menyen og velg "Lim inn" for å fullføre overføringen.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011