Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du deler en skriver og trådløst nettverk i Windows Vista

Postet av : Stefan Svensson

Windows Vista gjør det enkelt for brukerne ikke bare å koble til samme nettverk, men også til å dele filer og skrivere mellom datamaskiner. Når du har satt opp ruteren og modemet, og installert alle nødvendige programvaren, vil Windows automatisk oppdage det nye nettverket over alle maskinene som ligger innenfor området av ruterens signal. Når du setter opp nettverket, kan du konfigurere Windows Vista for å tillate andre brukere å få tilgang til skrivere som er installert på PC-en

Koble til Nettverk


en.
Sett inn platen stasjonen all programvare som fulgte med ruteren. Hvis installasjonsprogrammet ikke vises automatisk, klikker du "Start". Klikk på "Computer". Dobbeltklikk på stasjonen. Følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere ruteren programvare.
To.
Klikk "Start". Type "nettverk" i søkefeltet. Velg "Network and Sharing Center" fra resultatene som vises i ruten til venstre.
Tre.
Velg "Koble til et nettverk" fra venstre oppgaveruten. Velg tilkoblingen fra listen over tilgjengelige nettverk.
fire.
Klikk på "Connect". Skriv nettverket ditt passord i dialogboksen hvis nødvendig. Hit "Enter" for å fortsette. Klikk på "Close".
Fem.
Gjenta prosessen på alle andre datamaskiner du vil koble til nettverket.

Del en skriver


en.
Klikk "Start". Type "nettverk" eller "deling" i søkefeltet. Klikk på "Network and Sharing Center. "
To.
Utvid "skriverdeling," ligger under "Deling og Discovery. " Klikk "Turn On skriverdeling. " Klikk på "Apply". Skriv inn et administratorpassord eller klikk "Fortsett" for å fortsette.
tre.
Utvid "Passordbeskyttet deling. " Klikk på "Slå av Passordbeskyttet deling" å tillate alle koblet til nettverket for å få tilgang til nettverksskriveren. Klikk på "Apply". Skriv inn et administratorpassord eller klikk "Fortsett" for å omgå User Account Control.

Tips og advarsler


 • å dele en skriver i et nettverk, alle datamaskinene i nettverket må dele den samme arbeidsgruppen navn. For å endre arbeidet gruppenavnet, klikk "Start". Høyreklikk "Datamaskin". Klikk på "Egenskaper. "Klikk" Endre innstillinger "på den høyre ruten. Klikk" Change "på" Computer Name "-kategorien. Skriv inn et nytt verk gruppenavn inn i" Arbeidsgruppe "-feltet, deretter klikker du" OK. "
 • I de fleste tilfeller trenger du bare å installere ruterens programvaren til ¨¦n datamaskin.
 • Noen rutere automatisk tildele et passord for deg. Dette passordet kan vanligvis finnes inne i manualen eller på baksiden av selve ruteren.
  Previous:nothing
  Next:hvor å installere en ekstra windows xp
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011