Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du kan gjenopprette et system fra en blå skjerm

Postet av : Camilla Näslund

Windows blå skjerm feil er ofte referert til som "Blue Screen Of Death. " Dette skjer når datamaskinen får et virus, malware, eller hvis en sjåfør er skadet eller ikke laster riktig. Fixing den blå skjermen er ikke en vanskelig oppgave, og du trenger ikke å ansette en programmerer, eller ta med datamaskinen til et verksted. Du kan fikse datamaskinen med lite problemer i løpet av et par minutter
en
Start maskinen mens du holder "F8" tasten nede. Velg "Safe Mode" fra Windows boot-menyen.
To.
La maskinen starte opp i sikker modus, og deretter dobbeltklikke på din anti-virus programvare for å starte programmet .
tre.
Kjør din anti-virus programvare på "Full Scan" for å sette i karantene eller slette eventuelle virus fra datamaskinen din. Start maskinen på nytt for å se om dette botemidler problemet. Hvis ikke, start datamaskinen på nytt tilbake i sikkermodus alternativet.
Fire.
Klikk på "Start"-knappen og gå til "Alle programmer"-alternativet. Klikk på "Tilbehør"-fanen og velg "System Tools. " Klikk på "System Restore" og følg instruksjonene for å gjenopprette deg systemet til en tidligere dato. Systemgjenoppretting skader ikke dine data filer, det bare gjenoppretter systemfiler til et tidligere konfigurasjon
5
Start maskinen på nytt

Tips og advarsler <. . . /h4>
 • Hvis du kjenner den blå skjermen ikke er forårsaket av et virus eller malware, trenger du ikke å kjøre anti-virus program.
 • Gjenoppretting av systemet vil ta seg av dårlig sjåfør eller systemet filen som forårsaker problemet.
  Previous:nothing
  Next:hvordan å installere disk opprydding i xp
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011