Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du oppgraderer vinduer beta

Postet av : Magnus Ekblad

Hvis du fremdeles har Windows Beta på datamaskinen, kan du få irritert med det nedleggelse automatisk hver to timer. Microsoft aktivert at funksjonen da selskapet avviklet den Beta versjonen i juli 2009. Den eneste måten å stoppe systemet fra å slå annenhver time, er å oppgradere din Windows Beta versjon til en Windows 7 fullversjonen. Dette er noe du kan gjøre på egen hånd, så lenge du har en installasjon disk for Windows 7, som du kan kjøpe fra dataprogramvare butikken.

Du trenger:
installasjonsdiskett


en
Lukk alle åpne programmer og programmer på datamaskinen. . . Sett inn Windows 7 installasjonsdisken i datamaskinens CD-stasjonen.
To.
Åpne disken i en Windows Utforsker-vindu fra "Computer" for å vise alle mapper og filer på disken.
tre.
Opprett en ny mappe på skrivebordet, og kopiere alle filene fra installasjons-CDen inn i den mappen. Du kan bare dra og slipp for å kopiere eller du kan velge alle filene, trykker Ctrl + C og lim inn filene i den nye mappen med Ctrl + V.
fire.
Åpne "Kilder"-mappen som du kopierte til datamaskinen din. Åpne "cversion. ini" filen med Notisblokk.
Fem.
Endre beløpet på "MinClient" linjen 7233,0 til 7000,0, og lagre filen. Du må lagre over den gamle filen.
6.
Dobbeltklikk på "setup. exe"-filen du kopierte inn i mappen på datamaskinen. Dette vil starte installasjonen av Windows oppgraderingen. Godta vilkårene for å begynne å komme videre gjennom installasjonsveiviseren.
7.
Skriv inn produktnøkkelen når du blir bedt om, som du finner på emballasjen til oppgraderingen disken. Fortsett å bevege seg gjennom på skjermen for å fullføre oppgraderingen installasjonen.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011