Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan sletter jeg en ny forekomst av vista os?

Postet av : Valon Istrefi

Som alle operativsystemer, gir Windows Vista for flere forekomster av seg selv som skal kjøres på en enkelt harddisk, skape en "partisjon" for hver. Hvis du oppdager at du ikke bruker disse ekstra partisjonene, fjerne dem fra datamaskinen din er en relativt enkel oppgave som bare krever at du klikke deg gjennom et par skjermer
en.
Ta opp Start-menyen, enten ved å klikke på "Start"-knappen på skrivebordet, eller ved å trykke Windows-tasten på tastaturet. Når menyen er åpen, klikker du på "Control Panel" å åpne "Control Panel"-vinduet.
to.
Klikk på "System og vedlikehold," velg deretter "Administrative Tools", før han til slutt å dobbeltklikke "Computer Management. " Alternativt kan du skrive "Computer Management" i startmenyen søken bar og trykk "Enter", og den øverste oppføringen vil være snarveien til "Computer Management" vinduet.
Tre.

Åpne "Storage" liste på venstre side av skjermen, klikk på "Disk Management" for å få opp en visuell oversikt over alle dine partisjoner. Vær oppmerksom på at partisjonen lengst til venstre er den partisjonen du bruker.
fire.
Høyreklikk på partisjonen du vil fjerne og klikk "Slett volum. " Klikk "Ja" for å bekrefte slettingen og datamaskinen skal tørke at det rent, slik at du kan bruke det til hva formål du trenger.

Tips og advarsler


 • lagre eventuelle data du vil beholde, på den andre Vista-installasjonen, da slette partisjonen vil slette alle data.
  Previous:nothing
  Next:hvor å integrere windows xp sp2
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011