Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du deaktiverer en eksternt skrivebord i registeret

Postet av : P-O Lennartsson

Remote Desktop er en funksjon i Microsoft Windows XP, og senere versjoner, som tillater deg å arbeide med datamaskinen din eksternt som om du var fysisk på den datamaskinen. Denne funksjonen er deaktivert som standard. Hvis datamaskinen Eksternt skrivebord er aktivert og du ønsker å deaktivere funksjonen, kan du gjøre dette ved å redigere et par nøkler i Windows-registret. Vær forsiktig når du redigerer registret, feil endringer kan føre til at datamaskinen slutter å fungere riktig
en.
Velg "Start" og deretter "Run" hvis du bruker en versjon av Windows før Windows Vista. Skriv inn "regedit" i "Åpne" og trykk "Enter. " Klikk Windows kulen og skriv inn "regedit" i søkefeltet på menyen og trykk "Enter" for Windows Vista eller Windows 7.
To.
Gå til "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Terminal Server "i Registerredigering vinduet når det åpnes.
tre.
Høyreklikk på verdien" fDenyTSConnections "i høyre side av Registerredigering vinduet. Velg "Endre" fra menyen.
Fire.
Endre verdien av "fDenyTSConnections" til 1. Klikk "OK. " Lukk Registerredigering, og start datamaskinen på nytt for at endringene skal anvendes.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011