Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan sette opp et nettverk i vista

Postet av : Annika Hultén

Å sette opp et nettverk i Windows Vista, må du først konfigurere ruteren og modemet, og deretter opprette en felles arbeidsgruppe på alle systemene du har tenkt å koble til nettverket. En arbeidsgruppe vil tillate deg å enkelt dele filer, skrivere og streame media på tvers av alle datamaskinene som er koblet til nettverket. Når du konfigurere nettverket utstyret, sette opp arbeidsgruppen i Windows Vista er enkelt

Du trenger:. .
Ruter
Modem.
Koaksialkabel.
Internett-kabelen.


en.
Fjern AC adaptere fra modemet og ruteren. Slå av Windows Vista.
To.
Sett den ene enden av en Internett-kabelen inn i Internett-kontakten på baksiden av modemet. Sett den andre enden inn i "WAN", "WLAN", "Cable" eller "Internet"-porten på baksiden av ruteren din.
Tre.
Skru en koaksial kabel til kabelen kontakten på veggen. Koble den andre enden av koaksialkabelen til modemet. Hvis du bruker en kablet ruter, sette inn et Internett-kabelen inn i en av de nummererte kontaktene på baksiden av ruteren. Sett den andre enden av kabelen inn bak på skrivebordet ditt, eller på siden av den bærbare datamaskinen.
fire.
Koble til modemet og ruteren deres respektive AC adapter.
fem.
Slå på datamaskinen og logger på Windows Vista som en administrator. Sett inn den optiske stasjonen all programvare som fulgte med ruteren. Hvis du deaktivert obduksjonene på datamaskinen din, klikk "Start," klikk "Computer. " Dobbeltklikk stasjonen.
6.
Følg instruksjonene på skjermen for å installere ruteren til systemet. Skriv ned eventuelle passord tildelt ruteren og lagre på et trygt sted.
7.
Klikk "Start". Klikk på "Network". Velg "Koble til et nettverk" fra sidepanelet. Velg nettverket fra listen.
8.
Klikk "Start". Høyreklikk på "Computer". Bla til "Computer, domene og arbeidsgruppe. "
9.
Klikk "Endre innstillinger. " Klikk på "Change. " Skriv inn et navn på nettverket ditt inn i "Arbeidsgruppe"-feltet. Klikk "OK. "
10.
Klikk "Start". Type "Nettverk" i søkefeltet. Klikk på "Network and Sharing Center. " Utvid alternativene under "Deling og Discovery" å konfigurere alternativer for deling.
11.
Test tilkoblingen. Starte nettleseren din og forsøk på å navigere til et nettsted. Hvis nettstedet ikke lastes inn, sjekke alle tilkoblinger for å bekrefte at de er sikre.

Tips og advarsler


 • Hvis du bruker en kablet ruter å koble til andre datamaskiner til Internett, må du koble den ene enden av en Internett-kabelen til en ledig nummererte port på baksiden av ruteren. Sett den andre enden av denne kabelen til Internett-kontakten på den andre maskinen. Du må nullstille (midlertidig koble) ruteren og modemet etter at du kobler en annen datamaskin til nettverket maskinvaren.
 • å koble til andre maskiner til nettverket, bare velge nettverket fra listen på "Koble til et nettverk" side.
 • å dele filer og skrivere mellom datamaskiner, arbeidsgruppenavnet må samsvare med på alle PCer som er koblet til nettverket.
  Previous:nothing
  Next:hvordan sette opp dual sata hd i Win XP
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011