Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

virtuell installasjon av windows xp

Postet av : Jeanette Morales

Computer brukere som har en eldre versjon av Windows, kan for eksempel Windows 98 eller Windows 2000, vil laste ned Windows XP. Laste ned den nyeste versjonen eller oppdateringspakken for Windows XP kan også være nødvendig for de som har den gjeldende versjonen installert på datamaskinen. Heldigvis, kan brukerne installere Windows XP Service Pack direkte fra Internett. Ingen programvare er nødvendig for å installere Windows XP. Windows XP er tilgjengelig gjennom Windows-oppdateringer på datamaskinen din. Men installerer den direkte fra Microsofts nettsted på datamaskinen. Dette gjør installasjon av dette operativsystemet er lett og praktisk

Du trenger:. . .
Høyhastighets Internett


en
Logg deg på datamaskinen som en administrator . Eventuelle andre brukere på datamaskinen må logge av. Lukk alle åpne programmer som kjører på datamaskinen din.
To.
Du sikkerhetskopi av viktige filer eller programvare på en ekstern harddisk, DVD, CD eller USB flash-stasjon. Hvis du foretrekker, bruke en online backup-tjeneste for å lagre filene dine.
Tre.
Pek med musen på "Start" og deretter på "Alle programmer. "Klikk på" Windows Update "i menyen. Velg" Express "for rask installasjon av Windows XP.
Fire.
Velg Windows XP SP 3 fra Windows Update-menyen. Highlight Windows XP og klikk på "Installer oppdateringer. " Hvis datamaskinen ikke er oppdatert så Windows vil tilby andre oppdateringer som du må installere før Windows XP.
fem.
Gjenta trinn en og to for å få tak i Windows XP SP 3. Denne prosessen kan ta lengre tid enn forventet.
seks.
Følg instruksjonene for å installere Windows XP. Når du er ferdig med å installere Windows XP, klikker du på "Finish" for å starte datamaskinen på nytt. Omstarte datamaskinen er nødvendig å oppdatere maskinen til gjeldende operativsystemet.

Tips og advarsler


  • Aktiver din antivirus programvare eller installere den på nytt.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011