Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å avinstallere antivirus i Vista

Postet av : Jonathan Nyberg

Anti-virus programvare er programvare utviklet for å beskytte datamaskiner mot skadelige programmer som virus, trojanere og ormer som kan få tilgang til en datamaskin via nettverkstilkoblinger. Anti-virus programvare er regnet som en viktig del av Internett-sikkerhet, men det kan ikke være nødvendig for datamaskiner som ikke er koblet til Internett. Fjerne en anti-virus program kan frigjøre systemressurser og forbedre ytelsen til andre programmer

Du trenger:.
Anti-virus software

Bruk Programmer og funksjoner


en.
Klikk "Start", "Control Panel" og deretter åpne "Programmer og funksjoner. "
to.
Søk listen over programmer for anti-virus programvare og venstreklikk på programmet.
tre.
Klikk "Uninstall", "Fjern" eller "Endre /Avinstaller. "
fire.
Klikk "Ja" når du blir spurt om du er sikker på at du vil slette programmet. Instruksjonene du får etter å ha valgt avinstallere kan variere basert på anti-virus program. Velg riktig svar å fortsette med avinstalleringen.
fem.
Start datamaskinen på nytt.

Avinstaller i System Files


en.
Klikk "Start," åpne " Computer ", og dobbeltklikk deretter på hoved-harddisken.
to.
Open" Program Files "og søk etter mappen knyttet til anti-virus program og åpne det.
tre.
Søk innholdet av anti-virus-mappe for en kjørbar (. exe) installerbar eller flytting verktøyet. Det kan kalles noe sånt som "uninstall. exe. " Følg instruksjonene på avinstallasjonsverktøyet å fullføre fjerningen.

Tips og advarsler


 • Noen anti-virus programmer kan ikke avinstallere fullt med standard Windows avinstalleringsprogrammet prosess og noen kan ikke engang vises på listen over programmer under " Programmer og funksjoner. " Sjekk det offisielle nettstedet for ditt anti-virus program for støtte om hvordan du avinstallerer programvaren hvis den normale avinstalleringen ikke fungerer. For eksempel tilbyr McAfee, en populær anti-virus-leverandøren, brukere en fjerning verktøy som automatisk fjerner alle McAfee-produkter fra et system (se Ressurser).
 • Ikke kjøre en datamaskin som er koblet til Internett uten en anti-virus program installert. Hvis du sletter en anti-virus program på en PC i nettverket, utarbeide et nytt anti-virus program å installere for å erstatte det gamle programmet.
  Previous:nothing
  Next:hvordan du slår av virtuelt minne i xp
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011